miljojobb.se

Populär Arbetsgivare

  Indexator Rotator Systems AB

Vi är ett världsledande företag med fokus på människor och utveckling.

Indexator har världens största utbud av hydrauliska rotatorer och tillhörande utrustning. Våra rotatorer används över hela världen inom skogsbruk, styckegodshantering och materialhantering. Det ger oss en unik ställning som förvaltas i ett nära samarbete med stora maskintillverkare.

Oavsett om du vill byta jobb eller precis tagit studenten eller examen vill vi vara ditt första val. Duktiga, drivna och kompetenta människor är vi alltid intresserade av. Det finns många argument till varför du ska välja Indexator Rotator Systems som din arbetsgivare. 

Familjeägt företag

Indexator Rotator Systems är ett familjeägt företag, med långsiktighet som övertygelse och ett av sina ledord. Långsiktigt agerande var en av anledningarna till att dåvarande statsminister Fredrik Reinfeldt besökte oss i februari 2012. Statsministern ville då lyssna på hur Indexator framgångsrikt agerade under den ekonomiska krisen 2008/2009, samt hur vi aktivt arbetat med vår värdegrund, Indexators filosofi. 

Världsledande företag

Vi är ett världsledande företag som helt enkelt vill vara bäst på det vi gör. Vi vill ständigt bli bättre, utvecklas och lära oss snabbare än våra konkurrenter. På Indexator Rotator Systems vill alla vara vinnare.

Indexators filosofi

Med vår gemensamma värdegrund, Indexators filosofi, har vi kompassen och verktyget när vi ska ta beslut eller behöver vägledning i vår vardag. Styrkan i filosofin är att alla anställda har varit med och tagit fram den. Tillsammans har vi diskuterat och kommit fram till vår gemensamma värdegrund.

Jämställdhet och mångfald ser vi som konkurrensfördel och vår övertygelse är stark. Detta kan vi också verifiera bland våra anställda enligt vår årliga medarbetarenkät. Enligt vår senaste medarbetarenkät är 95 % av våra anställda övertygade om att jämställdhet och mångfald gynnar företagets resultat och hela 99 % anser att det leder till en bättre arbetsmiljö.

Familjär känsla

Många av våra anställda, besökare och praktikanter säger att det råder en familjär känsla inom företaget. Detta värnar vi om och satsar därför också på ett antal gemensamma aktiviteter, även utanför arbetstid. Trivs vi tillsammans utvecklas vi tillsammans! 

Stolthet

På Indexator Rotator Systems är vi övertygade om känslan av stolthet leder till att vi gör det där lilla extra. Och det är just det som gör skillnaden i slutändan. För att vi ska hålla vad vi lovat till kunden; precision, engagemang och mervärde, krävs det att vi alla gör det där lilla extra i varje situation och arbetsmoment.

Bransch

Ej angivet

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Ej angivet

Missa inga jobb från Indexator Rotator Systems AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor