miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ANALYTIKER TILL QC-AVDELNINGEN

Ansök nu

ANALYTIKER TILL QC-AVDELNINGEN

Har du en eftergymnasial utbildning inom mikrobiologi/biokemi/bioteknik/biomedicin eller motsvarande? Har du erfarenhet av att arbeta i laboratoriemiljö? Vill du vara med och bidra med ditt engagemang för produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Nu söker vi en analytiker till vår QC-avdelning.

VARMT VÄLKOMMEN TILL REPLIGEN SWEDEN AB I LUND!

Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science eller Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars-parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Vi tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin. Vår vision är ”Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld” och vår värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.

Läs mer om oss på: www.repligen.com

SOM ANALYTIKER INGÅR DU I VÅR QC-AVDELNING

Tillsammans med dina kollegor kommer du att ansvara för att analysera våra produkter och råvaror för att säkerställa att de uppfyller de krav som vi och våra kunder ställer.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Hantering av analysprover och rutinanalys av dessa (från produktion, stabilitetsstudier, utveckling, råvaror samt miljö- och vattenkontroller)

  • Administrera och planera stabilitetsstudier och externa analyser

  • Utförande av miljö- och vattenkontroller

  • Hantering av råvaror och säkra uppmärkning av godkända råvaror till produktion (internt samt externt lager)

  • Sammanställning av QC analysrådata

Majoriteten av ditt arbete sker i labb-miljö men hantering av råvaror sker även på externt lager. Administrativa uppgifter är även det en viktig del av tjänsten.

Du rapporterar direkt till vår QC Teamleader som också utgår från kontoret i Lund. Arbetet är förlagd på dagtid. Tjänstgöring under helg kan förekomma vid enstaka tillfällen.

På Repligen är vi måna om att erbjuda utvecklingsmöjligheter till våra medarbetare och på sikt kan även andra arbetsområden bli aktuella.

DU ÄR EN SERVICEINRIKTAD QC-ANALYTIKER

För rollen krävs att du har en eftergymnasial utbildning, till exempel inom mikrobiologi/biokemi/bioteknik/biomedicin eller motsvarande eller annan arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten. Det krävs flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av

  • en liknande roll och av att arbeta i labb-miljö

  • GMP/ISO9001

  • att arbeta med mikrobiologiska analyser (t.ex. SDS-PAGE, endotoxin, spektrofotometri)

  • av miljö- och vattenanalyser

Personliga egenskaper

Då du äger stor frihet i att planera din egen vardag lägger vi stor vikt vid att du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och flexibel då du kommer agera som en servicefunktion för andra avdelningar på Repligen. Rollen som Analytiker hos oss innefattar nämligen ett flertal interna kontaktytor, dels med dina kollegor i teamet och dels med vår produktion och utvecklingsavdelning, vilket förutsätter att du är en skicklig kommunikatör och duktig på att samarbeta. På Repligen har vi ett prestigelöst arbetsklimat och vi hjälper gärna våra kollegor.

REPLIGEN ERBJUDER

På Repligen blir du en del av ett stabilt företag där innovativa lösningar, ständiga förbättringar och nya produkter står i fokus. Vi arbetar utifrån ett LEAN-perspektiv i våra processer vilket bidrar positivt till vår kultur och utveckling. Hos oss får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta ansvar i projekt som inte nödvändigtvis är kopplat till ditt direkta ansvarsområde. Vi har högt i tak och en god teamkänsla – tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö som hjälper dig att ta nästa steg i din karriär!

Vårt kontor ligger i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

LÅTER DET INTRESSANT?

Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret.

I den här rekryteringen gör vi ett löpande urval så vänta inte med att skicka din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lisa Alsterberg – lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
ANALYTIKER TILL QC-AVDELNINGEN

Workspace Recruit