miljojobb.se

loga

Arbetande förman lokalvård

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Arbetande förman lokalvård

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Arbetande förman lokalvård

Nu söker vi en arbetande förman till vår lokalvårdsverksamhet i Luleå. Som arbetande förman inom Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden och medarbetarna. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Tjänsten innebär ett nära samarbete med arbetsledaren och ytterligare en arbetande förman. Du kommer att ansvara att samordna personalen i ett av våra större kunduppdrag. Detta innebär bland annat säkerställa god kontakt med kunden kvalitetstäkra vår leverans. Förutom detta kommer du även att själv utföra lokalvård i några uppdag.

Vad ska du göra?
Som arbetande förman inom Riksbyggen leder och följer du upp det dagliga arbetet för våra lokalvårdare. Du har ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling, i samråd med arbetsledaren som har personalansvaret. I din roll ingår det också att utföra kvalitetskontroller avseende lokalvård hos våra kunder. För att kunna göra det så är det viktigt att du håller dig uppdaterad inom området avseende städ-, maskin- och ergonomisk utrustning. Om behov uppstår ska du även vara behjälplig för att kunna täcka behovet av lokalvård hos våra kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasiekompetens och några års erfarenhet inom lokalvårdsverksamhet. Du har goda ledaregenskaper samt god kunskap om lokalvård. Det är också viktigt att du har lätt att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Då tjänsten innebär mycket externa och interna kontakter bör du vara en utåtriktad person som är lyhörd och smidig, samtidigt som du är tydlig och bestämd. Du trivs med att arbeta brett inom ditt kompetensområde och med många arbetsuppgifter samtidigt. Om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som teamledare så ser vi detta som en merit. Har du någon av utbildningar PRYL eller SRY är detta meriterande. 

B-körkort, datakunskap och förmåga att hantera datorn i jobbet är ett krav.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Din ansökan skickar du till oss via via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast den 31 januari 2020. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

För mer information kontakta Arbetsledare Anna Strömberg, Anna.Stromberg@riksbyggen.se eller telefon 0920-236 025

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

 

Dela detta jobb

loga
Arbetande förman lokalvård

Riksbyggen