miljojobb.se

Jobbcenter, Produktion och naturvård

Har du intresse för växthusodling och odling på friland? Vill du arbeta med att hjälpa människor mot att nå egenförsörjning?
Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsmarknadsavdelningen är indelad i tre avdelningar – Försörjningsstöd, Arbetsmarknad samt Vuxenutbildning. Jobbcenter är en del av Avdelning Arbetsmarknad och består av praktiska verksamheter som tillhandahåller arbetsträningsplatser och särskilda arbetsmarknadsanställningar. Det handlar om anpassad reell produktion inom olika branscher. Verksamheterna vänder sig i första hand till personer som saknar egen försörjning.

Kåbo Växthus & trädgård är en verksamhet inom Jobbcenter. Vi odlar sommarblommor, perenner och ekologiska grönsaker. Vi sköter grönytorna på vårt eget område och har försäljning av våra produkter samt utför externa jobb på uppdrag av kund. Vi är två handledare för en arbetsgrupp på cirka 20 deltagare.

Här kan du läsa mer om jobbcenter (https://jobbcenter.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som arbetsmarknadshandledare ansvarar du för arbetsledning av deltagarna i Växthus och trädgård. Ditt ansvar blir att tillsammans med befintlig handledare (utbildad trädgårdsmästare) leda gruppen och tillsammans med dess deltagare utföra uppdrag och arbetsuppgifter. Du deltar i det dagliga arbetet, stödjer och handleder deltagare med olika stödbehov. Tillsammans med deltagaren och ansvarig arbetsmarknadssekreterare kommer du att sätta upp deltagarens mål och delmål för att nå egenförsörjning. Vid trepartsmöten kommer ni att följa upp och revidera uppgjord planering.

Din bakgrund
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning. Har du utbildning inom trädgård, metoder och arbetssätt gällande professionella samtal och möte med personer i behov av handledning och stöd ses det som meriterande. Att du har erfarenhet i växthusodling och odling på friland samt av arbete med människor i utsatt situation är en förutsättning för arbetet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med stödjande samtal och coachande förhållningssätt. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift, är van att använda dator samt innehar B-körkort. Det är även meriterande om du har språkkunskaper utöver svenska.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Fabian Fahimi, Chef jobbcenter, 018-727 21 33

Facklig företrädare:
Vision, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsmarkandshandledare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Dela detta jobb