miljojobb.se

Bidra till ett hållbart samhälle - Thomas Concrete Group söker Hållbarhetschef

Företag Thomas Betong AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Bidra till ett hållbart samhälle - Thomas Concrete Group söker Hållbarhetschef

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Thomas Concrete Group är en oberoende och familjeägd svensk koncern som producerar och distribuerar högkvalitativ betong till kommersiella och privata kunder. Deras framgång bygger på det mervärde som de erbjuder i exceptionell personlig service och teknisk kompetens. Hela koncernen har ett starkt fokus på miljöansvar och anställdas välfärd. Thomas Concrete Group har visionen att uppfattas vara bäst i sin bransch och att anses vara specialisterna på betong. Företaget har 2100 anställda och omsätter ca 7 miljarder SEK.

 www.thomasconcretegroup.com

Letar du efter möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där du bidrar till att bygga ett hållbart samhälle?

"Vi tror på att dela inspiration, motivation och energi och därigenom bli en starkare grupp. Lokalt, nationellt och internationellt drar vi nytta av att lära av varandra. Vårt arv, kultur, vision, uppdrag och kunderbjudande gör oss till ett - Team Thomas."

Rollen blir en nyckelfunktion i bolaget och uppdraget är att driva och koordinera hållbarhetsarbetet i koncernen internationellt, vara ett kunskapscenter inom hållbarhet samt kommunicera vad Team Thomas gör nu och i framtiden. Rollen kommer att kräva samverkan och nätverkande, både internt och externt, såväl nationellt som internationellt.

Du rapporterar till Hans Karlander, VD och Koncernchef.

 

Arbetslivserfarenhet och utbildning

·       Högskoleutbildning eller motsvarande

·       Minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet.

·       Gedigen erfarenhet inom hållbarhetsfrågor

·       Erfarenhet av att skapa ny roll och att verka genom andra på en strategisk nivå.

·       Mycket god svenska & engelska i tal och skrift

Hos Thomas Concrete Group kommer du att träffa anställda som är ambitiösa och framåtriktade. Vi letar efter människor som tycker om komplexa utmaningar, som kan ta initiativ, är empatiska och respektfulla och har förmågan att motivera och inspirera kollegor och samarbetspartners för denna tjänst. Känner du att det stämmer in på dig? Sök tjänsten!

För frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Petersson +46761717645 eller Sofia Obstfelder Garellick +46 735 44 84 07. Vi arbetar med ett kontinuerligt urval så sänd in din CV med motivering till varför du passar bäst för tjänsten så snart som möjligt

Dela detta jobb

Bidra till ett hållbart samhälle - Thomas Concrete Group söker Hållbarhetschef

Thomas Betong AB