miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ecogain är ett ledande kunskapsföretag inom biologisk mångfald och hållbar omställning. Vår tvärvetenskapliga kompetens inom biologisk mångfald, geografi, klimatfrågor, och data science efterfrågas i alla branscher. Vår styrka är att vi behärskar både strategiskt arbete på koncernledningsnivå och direkta åtgärder på land och i vattenmiljöer.  

För att skapa ännu mer naturnytta och värde för våra kunder söker vi dig som vill bli vår nya erfarna kollega inom artskydd med bredd inom olika artgrupper.

Varför ska du välja Ecogain som din nästa arbetsgivare?

Du blir del av en kundnära kultur i ett entreprenörsdrivet växande företag. I team NVI och artskydd jobbar vi i nära samarbete och vill hjälpa våra kunder att ta kloka beslut för att nå större naturnytta, det är en stark drivkraft hos oss. Teamet består för närvarande av 14 medarbetare. Teamets arbetsfält innefattar uppdrag med inriktning på utredningar, utbildningar, inventeringar och utformning av åtgärder för biologisk mångfald på land och i vatten.

Vår expertis erbjuder både projektinriktade och mer konceptuella kundstöd som rör naturvärden, arter och artskydd. Ecogains signum är lärande, innovation och utvecklande erbjudanden. Vi hjälper kunderna lösa utmaningen att mäta, värdera och återskapa biologisk mångfald, på sätt som gynnar kundens affärer. "Living planet solutions" - det är vårt varför. 

Erfaren expert inom naturvärdesbedömningar och artskydd, arbetsuppgifter

Som erfaren expert arbetar du brett inom kunduppdrag, med utveckling av våra erbjudanden och vår kompetensbas. Inom uppdragen vägleder och informerar du kunderna inom artskyddsfrågor. Du stöttar kunderna genom tillståndsprocesser, i kontakter med myndigheter och genom att bistå med med expertis om natur och arter som sakkunnig vid domstolsprövningar. Ecogain erfarna experter leder ofta uppdrag med flera medarbetare involverade i olika roller.

Vår expertis erbjuder både projektinriktade och mer konceptuella kundstöd som rör naturvärden, arter och artskydd. Vi hjälper kunderna lösa utmaningen att mäta, värdera och återskapa biologisk mångfald, på sätt som gynnar kundens affärer. 

Hur passar du in?

Om du trivs i konsultrollen, med att driva projekt framåt och att ingå i större projektgrupper trivs du hos Ecogain. Om du lockas av att arbeta på ett företag i snabb förändring har du hos Ecogain stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och våra kundsamarbeten till större naturnytta. Vi förutsätter att du kan bidra med ekologisk expertis inom ett eller flera ämnesområden. Du är affärsorienterad och har god förmåga att etablera kundkontakter och att skapa kunderbjudanden. Vidare är du analytisk, har god samarbetsförmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva innovation och att föreslå lösningar på komplexa utmaningar, för våra kunder efterfrågar innovativa samarbeten för ökad biologisk mångfald. 

För att passa i rollen som erfaren expert har du med dig:

 • högskoleutbildning inom biologi eller motsvarande naturvetenskaplig utbildning, gärna disputerad

 • lång erfarenhet av arbete enligt svenskt standard för bred naturvärdesinventering, SIS standard SS199000:2014 och SIS-TR 199001:2014 (fem år eller mer)

 • lång erfarenhet av fältbaserat arbete inom ekologi och artskydd (fem år eller mer)

 • god vana av att sammanställa rapporter med bedömning och analys av resultat

 • erfarenhet av konsultarbete

 • god läsförståelse och god förmåga att uttrycka dig på svenska både muntligt och i skrift

 • B-körkort 

 Ett stort plus är om du dessutom har: 

 • god projektledarkompetens

 • specialkunskaper om någon/några artgrupper

 • erfarenheter av innovationsarbete, gärna inom digitalisering

 • erfarenhet av även juridiska delar av artkyddsfrågor

Hos oss på Ecogain får du jobba tillsammans med disputerade ekologer, landskapsarkitekter, fältrinriktade biologer, strateger, geovetare, miljövetare, ingenjörer, jurister, GIS-analytiker, data scientists, designers mfl.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi erbjuder bland annat bra friskvårsförmåner och starkt ledarstöd. Placering är flexibelt. Vi har centralt placerade kontor i Umeå, Östersund, Stockholm,Uppsala, Göteborg och Malmö. Det finns goda möjligheter att arbeta flexibelt, från kontoret eller hemifrån. Ansökan sker via vår hemsida www.egogain.se, sista ansökningsdag är 2022-08-14. Urval och intervjuer sker löpnade, så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt:

Åsa Abel, Affärsområdeschef

010-405 90 71

asa.abel@ecogain.se

logo

Erfaren expert inom naturvärdesbedömningar och artskydd

Företag Ecogain AB
Ort
Utgår

2022-08-24

Ansök nu

Dela detta jobb