miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fältpersonal NILS och fjärils- och humleinventeringen

Ort
Utgår

2023-02-24

Ansök nu

Fältpersonal NILS och fjärils- och humleinventeringen

Är du intresserad av ett kvalificerat utomhusarbete? I sommar finns det möjlighet att arbeta i våra fältbaserade skogs- och landskapsinventeringar.

Under sommarhalvåret genomför SLU omfattande fältinventeringar inom sina fortlöpande miljöanalysprogram Nationella inventeringar av landskapet i Sverige (NILS) och Fjärils- och humleinventeringen (FHIN). Fältarbetet innebär att stora mängder data samlas in i Sveriges landskap och till kommande säsong rekryterar vi cirka 30 personer som vill genomföra ett kvalificerat utomhusarbete i någon av våra fältinventeringar.   

Vi anställer personer med biologi, biogeo, skoglig eller annan kompetens som arbetsgivaren finner likvärdig, gärna med universitets- eller högskoleexamen. Vi inventerar alla landmiljöer i Sverige som skog, fjäll, kust, jordbrukslandskap, myrmarker och bebyggda områden.

Fältarbete med Nationella inventeringar av landskapet i Sverige

Nationella inventeringar av landskapet i Sverige (NILS), med sina miljöövervakningsprogram för Gräsmarker och lövskogar, Fjäll och Havsstränder, söker dig som har genuina artkunskaper och som är van att vistas lång tid ute i naturen och i växlande väderlek. Är du intresserad av att arbeta självständigt samtidigt som du med din kollega är en enhet som ansvarar för arbetet som utförs, läs mer här om inventeringen i Gräsmarker och lövskogar, Fjäll och Havsstränder eller gå direkt till ansökan.

Fältarbete med Fjärils- och humleinventering

Fjärils- och humleinventeringen följer kvalitetsförändringar i ängs- och betesmarker. Har du genuina artkunskaper i första hand om fjärilar och humlor, och van att vistas i betesmarker med tamboskap. Är du intresserad av att arbeta självständigt med stöd från kontor- och fältkollegor, och känner ansvar för ditt arbete, läs mer här om inventeringen av Fjärilar och humlor eller gå direkt till ansökan.

Kontaktinformation

Maria Sjödin, Fältansvarig NILS
Institutionen för skoglig resurshushållning, Avdelningen för landskapsanalys
maria.sjodin@slu.se, 090-7868489, 073-0393775

Dela detta jobb

Fältpersonal NILS och fjärils- och humleinventeringen

Sveriges lantbruksuniversitet - SLU