miljojobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 23 miljarder kronor 2017 och har cirka 4 100 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Är du en strukturerad och innovativ geolog med stor ansvarskänsla? Har du dessutom erfarenhet från Leapfrog och CAD-vana? I så fall kan tjänsten som gruvgeolog i LKAB vara just rätt jobb för dig!

Till vårt sammansvetsade team i Malmberget söker vi dig som ska arbeta med fokus på modellering, vi ser gärna att du har goda kunskaper inom resursgeologi. Ditt huvudsakliga arbete sker i Leapfrog/Leapfrog Edge. Därutöver arbetar du med CAD där tidigare erfarenhet är meriterande.

Som gruvgeolog kommer du också att arbeta med borrplanering, övervakning av borrning samt uppföljning av data. Du blir en strategisk resurs för gruvan där samverkan med andra arbetsgrupper förekommer, därmed sätter vi högt värde på att du har god samarbetsförmåga. Gemensamt med övriga geologer verkar du för utveckling av det geologiska arbetet och bidrar till verksamhetens mål. Arbetsuppgifterna omfattar även viss kartering under jord samt kartering av borrkärnor. Du kommer tillsammans med våra gruvgeologer ha speciellt ansvar för gruvans malm-/resursmodeller.

Arbetstid: Dagtid

Dina kvalifikationer

Vi förutsätter att du har en högskole- eller universitetsexamen i geologi och mineralogi, helst med inriktning mot malm- och strukturgeologi. Erfarenhet från gruvarbete är meriterande.
Vi tror att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men även nyexaminerade kan komma ifråga för tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Eventuellt kan provanställning 6 månader förekomma.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

För mer information kontakta gärna Marie-Louise Sandin, Tel: 0970-76813 (Må-Fre 08:00-16:00) .
Välkommen med din ansökan!

Befattning
Geolog

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-01

Gruvgeolog till Malmberget

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb