miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Hållbarhetsansvarig, Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-02

Ansök nu

Hållbarhetsansvarig, Stockholm

Är du vår nästa Hållbarhetsstjärna?

Till vårt huvudkontor, mittemot centralstationen i Stockholm, är vi nu på jakt efter en engagerad hållbarhetsansvarig med ansvar för vårt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete (HSEQ).
Då vår nuvarande kvalitetskoordinator går i pension efter lång och trogen tjänst, söker vi nu hans efterträdare. Du får möjligheten att gå bredvid och lära dig arbetet under en övergångsperiod.
Det här är en unik chans för dig som tillsammans med kompetenta medarbetare vill forma framtidens samhälle i en dynamisk och utvecklande roll.

Vad kommer du att göra?

OneCo Networks sätter säkerhet, hälsa och miljö på toppen av agendan. Som hållbarhetsansvarig hos oss kommer du att ha en central roll i bolaget och rapportera till HR-chefen.
Du kommer att arbeta inom den svenska organisation och agera som ett direkt stöd till våra kunder, medarbetare, chefer och övriga intressenter. Du samordnar och utmanar hela företaget i systematiskt hållbarhetsarbete och driver aktivt förbättringsarbetet inom området. Du sätter mål, implementerar nyckeltal och följer upp utfall samt utbildar och ger stöd till alla delar av verksamheten. Det är du som, tillsammans med koncernfunktionen i Norge, tar fram och utvecklar policys, rutiner och processer som stödjer OneCo:s hållbarhetsarbete.

Några av de uppgifter du kommer att ansvara för är att:

 • aktivt driva hållbarhetsarbetet inom OneCo framåt.
 • upprätthålla och utveckla ledningssystemen inom OneCo Networks.
 • delta i planering av och medverka i externa revisioner
 • vara sammankallande för vår skyddskommitté.
 • hantera inrapporterade olyckor och tillbud samt utreda incidenter/tillbud och utreda orsakerna, dra lärdomar, ge feedback och införa ”best practice” i organisationen.
 • implementera riktlinjer och processer med fokus på kvalité, miljö, hälsa och säkerhet.
 • genomföra riskbedömningar tillsammans med projektorganisationen.
 • medverka i anbudsarbete
 • implementera och driva initiativ för att höja medvetandet och förbättra säkerhetskulturen både internt och hos våra underentreprenörer.
 • samarbeta med interna och externa funktioner och intressenter för att rapportera om, öka medvetenheten och få engagemang för vårt hållbarhetsarbete och resultat.
 • sammanställa och presentera hållbarhetsdata för kunder och ledningen

Rollen kommer innebära en del resor så flexibilitet och giltigt B körkort krävs.

Vem är du?

Du har ett stort intresse och är väl insatt i hållbarhetsfrågor och du får goda resultat genom ett tydligt och strukturerat arbetssätt. Du har en helhetssyn och är van att arbeta systematiskt och driva frågor både självständigt och tillsammans med kollegor. Vi ser att du har en relevant utbildning inom området eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är välbekant med strukturen för ledningssystem och har drivit flera projekt.
Som person är du kommunikativ och relationsskapande. Du trivs med att jobba nära verksamheten och har förmågan att entusiasmera och hantera samtliga nivåer i företaget. Du är van att prioritera och finna lösningar på problem som uppstår. Du är prestigelös och trygg i din roll och utmanar dig själv och andra på ett konstruktivt sätt.

Vad har OneCo att erbjuda dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vårt huvudkontor är placerat på ett kontorshotell tillsammans med andra företag där frukost serveras  varje morgon.
I byggnaden finns även tillgång till ett gym som kan nyttjas fritt. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta från distans finns.
Vi på OneCo erbjuder även friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetstid: Heltid vardagar. Förtroendearbetstid
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Placeringsort: Stockholm
Tillträde: Enligt överenskommelse
Kontaktperson: Magnus Rickman

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

Dela detta jobb

logga
Hållbarhetsansvarig, Stockholm

OneCo Networks AB