miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hållbarhetsspecialist för konsultuppdrag till välrenommerat fastighetsbolag!

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Hållbarhetsspecialist för konsultuppdrag till välrenommerat fastighetsbolag!

För kunds räkning söker vi en hållbarhetsspecialist till ett välrenommerat fastighetsbolag i Stockholm. Uppdraget startar omgående, är på heltid och förväntas pågå fram till våren 2023. Som konsult hos vår kund blir du en del av en affär med långsiktighet i fokus hos ett ledande bolag inom samhällsfastigheter.

Uppdragsbeskrivning

Som hållbarhetsspecialist ansvarar du får att följa för att följa upp verksamhetens nyckeltal för hållbarhet vilket innebär bland mycket annat insamling, hantering och uppföljning av hållbarhetsrelaterad data. Vidare driver du projekt inom hållbarhet och försöker se över nya lösningar som kan förbättra och utveckla bolagets miljö-, energi-, och hållbarhetsarbete. Du kommer även att bevaka avtal och upphandlingar och följa upp leverantörer inom området.

Din bakgrund

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av hållbarhet, energi eller miljö inom samhällsbyggnadsbranschen. För uppdraget behöver du ha god kännedom om nuvarande och kommande rapporteringskrav inom hållbarhetsområdet, samt EU:s taxonomi. Det är en fördel om du har tidigare vana av att gå in som konsult. Eftersom du kommer att ha flera olika kontaktytor inom organisationen ser vi att du är en kommunikativ och relationsskapande person som är van vid att samarbeta med andra. Du har ett strukturerat arbetssätt och är van vid att hantera strategiska så väl som taktiskt och operativa frågor.

Hållbarhet ligger vår kund varmt om hjärtat och vi söker dig med starkt engagemang som vill vara med och bidra på denna hållbarhetsresa! 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Hållbarhetsspecialist för konsultuppdrag till välrenommerat fastighetsbolag!

Fasticon AB