miljojobb.se

Halmstads kommun söker skogsarbetare

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Halmstads kommun söker skogsarbetare

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Teknik- och fritidsförvaltningen bidrar till att göra Halmstad till en trevlig stad att bo och vistas i. Vi utvecklar, anlägger och underhåller kommunens gator, parkeringar, parker, idrotts- och fritidsanläggningar. Vi stödjer även föreningsverksamheten och olika intressegrupper.

Arbetsuppgifter

Som skogsarbetare hos oss bidrar du till att utveckla kommunens skogs-, natur- och rekreationsområden. Du kommer arbeta i kommunens tätortsnära skogar, naturreservat och produktionsskogar. Dina arbetsuppgifter består av manuell huggning, röjning, plantering och allmän skötsel. Park- och naturenheten har ett brett verksamhetsområde så även arbete med stigar och leder kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet av att arbeta i skogen. Har du skogsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig är det meriterande. Vi ställer krav på att du har motorsågskörkort AB samt B-körkort för bil. Har du maskinvana, motorsågskörkort C samt körkort BE/B96 är även detta meriterande. Då du kommer i kontakt med många människor i tjänsten så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom servicekänsla, samarbets-och kommunikationsförmåga.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2020-09-01
Ansök senast
2020-10-04

Upplysningar

  • Roland Larsson
    Narturparkmästare
    Telefon: 035-137773
  • Christer Sernemyr
    Ombudsman Kommunal
    Telefon: 010-4429601

Ansökan

Referensnummer
C41449 - 2020

Övrig information

Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ser gärna sökanden som bidrar till att öka mångfalden i förvaltningen. Rekrytering kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Inför rekryteringensarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Halmstads kommun söker skogsarbetare

Halmstads kommun