miljojobb.se

 

Sveriges största fastighetsägare och byggherrar har gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av byggvaror. Med en gemensam standard för bedömningar och ett lättanvänt systemstöd för att söka byggvaror utan ”farliga” kemiska substanser är ambitionen att morgondagens hus ska byggas med enbart miljöbedömda produkter. Vi kallar systemet Byggvarubedömningen. För att fortsätta utvecklingen av vår organisation och skapa det branschledande bolaget för miljöbedömning av byggvaror söker vi nu en:

Handläggare, miljöbedömningar

- Utveckla fastighetsbranschen mot ett hållbart byggande

Är du nyexaminerad naturvetare eller i början på din karriär? Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och utveckla vår organisation och leda Byggvarubedömningen (BVB) till att vara branschens förstahandsval när det gäller miljöbedömning av byggvaror. Hos oss kommer du att göra skillnad på riktigt!

I rollen hos Byggvarubedömningen arbetar du huvudsakligen med att:

  • Utföra bedömningar av byggvaror, utifrån Byggvarubedömningens kriterier

  • Sköta kontakter med leverantörer och producenter

  • Hålla i utbildningar om Byggvarubedömningen för användare och leverantörer

  • Diverse olika administrativa uppgifter

Vi söker dig som tycker att hållbarhet är en viktig parameter i affärslivet.
Du har under din högskoletid skaffat kunskaper inom kemi. Har du dessutom erfarenhet av att jobba med miljöfrågor, materials kemiska sammansättning eller framtagande av säkerhetsdatablad är det meriterande.

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller har arbetat ett par år efter examen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas hos oss är du positiv, driven och samarbetsorienterad.

För ytterligare information. I den här rekryteringen samarbetar vi med Navigio. För ytterligare information kontakta Theresia Sape på theresia.sape@navigio.se. Välkommen med din ansökan via "Ansök nu"

Handläggare, Miljöbedömningar

Företag Navigio KB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-08

Ansök nu

Dela detta jobb