miljojobb.se

Hus-teamet på Svanen behöver administrativt stöd!

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-22

Ansök nu

Hus-teamet på Svanen behöver administrativt stöd!

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Vi ska bidra till att Sveriges övergripande mål för konsumentpolitik uppfylls, det vill säga "att konsumenterna har makt och möjlighet att göra aktiva val". Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag.

Här erbjuds du att vara med och rädda världen lite grann varje dag! Vi har fokus på positiv utveckling och att ständigt förbättra. Det blir aldrig tråkigt då du får komma i kontakt med flera olika branscher och ständigt möta nya utmaningar.

Du får jobba med hållbarhet på alla plan – även med din egen! Vi erbjuder nämligen en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och pausgympa.

Dina kollegor hittar du dels i vårt moderna aktivitetsbaserade kontor på Söder, dels på våra systerorganisationer inom miljömärkning runt om i Norden. I pandemitider ses vi flitigt via Teams oavsett var vi befinner oss.

Låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Intresset för miljömärkning är stort och särskilt inom husbyggnadsbranschen. Vi behöver därför förstärka vårt hus-team med en administrativ stjärna som kan avlasta våra rådgivare och byggtekniker med administrativa arbetsuppgifter.

Exempel på arbetsuppgifter:

En viktig arbetsuppgift blir att sköta husproduktportalen, där alla ingående produkter i svanenmärkta hus registreras. Allt ifrån att skapa konton och inloggningar, underhålla och rensa, till att hjälpa underleverantörer till de byggbolag som söker miljömärkningslicens att lämna rätt information i portalen.

Ett annat ansvarsområde blir att administrera våra återkommande utbildningar av Svanensamordnare; ta emot anmälningar; fakturera; sprida information till deltagarna inför och efter utbildningen.

Ett tredje exempel är att ansvara för att informationen om kriterier och ansökningsförfarandet för miljömärkning av hus är aktuell, framför allt på hemsidan. Du sköter även nyhetsbrev och FAQ till kunder och andra intressenter inom området. 

Vi söker dig som är logisk, systematisk och noggrann. Du förstår IT-system och har lätt för att lära. Du har har god kompetens i MS Office. Du är duktig på Excel och det är meriterande om du har erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM och Microsoft Dynamics NAV.

Du har erfarenhet av administrativa supporttjänster och är bekväm med mycket kundkontakt via telefon och epost. Självklart delar du våra värderingar och visionen om ett hållbart samhälle. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, men vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen att ansöka via ansökningsknappen senast den 22 oktober.

Frågor om tjänsten besvaras av Affärsområdeschefen för husteamet, Stefan Björling på stefan.bjorling@svanen.se

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se

Facklig kontaktperson för Unionen Lina Webrell, lina.webrell@svanen.se

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

 

 

Dela detta jobb

Hus-teamet på Svanen behöver administrativt stöd!

Miljömärkning Sverige AB