miljojobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

LKAB is an international and high-tech mining and minerals group that mines and upgrades the unique iron ore of northern Sweden for the global steel market. Sustainability is core to our business and our ambition is to be one of the industry’s most innovative, resource-efficient and responsible companies. The group had sales of more than SEK 26 billion in 2018 and employs about 4,200 people in 12 countries. Other group business include industrial minerals, drilling systems, rail transport, rockwork services and property management.

Om tjänsten

Södra Malmförädlingen (SM) söker nu en ingenjör för att arbeta med dammar och deponier i Malmberget. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete, där teknisk kompetens och gott samarbete värdesätts.
Till befattningen hör planering, kontroller, uppföljning och utvärdering av deponiverksamheten tätt tillsammans med andra i organisationen som arbetar med dammar och deponier. Du stödjer produktionsenheterna i vardagen för ett optimalt arbetssätt. Du bistår vid rapportering, kommunikation och besök av tillsynsmyndighet och andra instanser. Du är en del i projekt som arbetar för framtida lösningar och förbättringar inom ditt ansvarsområde.
Arbetet innebär både interna och externa kontakter

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, har god samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du gillar att ta tag i saker och ha ordning.
Vi söker dig som är ingenjör inom samhällsbyggnad med kurser inom berg/geoteknik. Några års erfarenhet inom området och CAD programvaror är meriterande.
Tjänsten kräver B-körkort.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 31/01/2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Avdelningschef Malmförädling Monika Sammelin +46 (0)970 79135.
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga kontakter:
Malmberget
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561

Befattning
Ingenjör

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-04-30

Ingenjör Deponi

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb