miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ingenjör Skydd

Ingenjör skydd – Ringhals
 
Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
 
Nu har du möjlighet att göra det hos oss på Ringhals. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.

Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/
 
Om jobbet
 
Är du intresserad av strålning och dess påverkan på människan, anläggningen och omgivningen samt har viljan och intresset att agera som skyddsbarriär på Ringhals? Som Ingenjör Skydd kommer du att arbeta inom området operativ skydd, vilket innefattar både strålskydd och arbetsmiljö.
 
Arbetet spänner över alla verksamheter och innebär bl.a:
 
• självständigt skyddsarbete samt övervakning och kontroll av stationens status och inre miljö ur skyddssynpunkt.

• Du kommer att samverka med utförare genom att planera enskilda arbeten samt medverka i projekt och större underhållsarbeten.

• Agera som internutbildare i vissa strålskyddsutbildningar.

• Dokumentationsansvar som innebär att du kommer att få arbeta med att ta fram, implementera och förvalta rutiner för vår verksamhet. Vidare så får du ett övergripande ansvar för att säkerställa att arbetet dokumenteras, och att det sker på rätt sätt.
 
Om dig
 
Vi söker dig som har:

• Minst 3-årig gymnasieutbildning

• Relevant strålskyddsutbildning eller motsvarande kunskap

• Meriterande är om du har erfarenhet från drift, underhåll eller skyddsverksamhet, på kärnkraftverk.

• Flytande i svenska både i tal och skrift , goda kunskaper i engelska.
 
Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, noggrann och serviceinriktad . För att kunna bidra till enhetens utveckling vill vi att du är kreativ, lyhörd och positiv till förändringar.
Det är även viktigt att du tycker om att arbeta i grupp och vill bidra i vårt gränsöverskridande arbete inom Ringhals. 
Om oss
 
Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har över 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vår medarbetarkultur präglas av kompetens, kunnande och positiva människor som vill dela med sig av sina kunskaper. På Ringhals arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet och vårt arbetssätt för att kunna nå de krav som kunder och omvärld ställer på oss, varför vi ser individens utveckling som en stor del av företagets framtid. Hos oss erbjuds du personlig utveckling på en arbetsplats med många möjligheter.

Läs gärna mer om vår verksamhet https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/ringhals
 
Övrig information
 
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Per Crona per.crona@vattenfall.com

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com
 
Våra fackliga representanter är:

Johanna Dannberg – Akademikerna, Eva-Lena Green – Unionen, Lars Nydén – Ledarna, Mårten Walfridsson – SEKO. Samtliga nås på 0340-66 70 00.
 
Placeringsort: Ringhals
 
Välkommen med din ansökan senast den 30 november via denna sida eller

https://careers.vattenfall.com/se/jobb/.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

#LI-CB1

Dela detta jobb

Ingenjör Skydd

Vattenfall AB