miljojobb.se

Inspektör Livsmedel, alkohol och tobak

Ort
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Inspektör Livsmedel, alkohol och tobak

Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun.

Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv.

För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål.

Här bor människor med stark framtidstro!

På miljö- och byggenheten arbetar vi tillsammans för att bygga ett hållbart samhälle. Arbetsplatsen består av alla möjliga härliga individer som arbetar med allt mellan himmel och jord. Då vår alkohol/tobakshandläggare beger sig av på nya äventyr behöver vi nu förstärkning av en glad och trevlig person som kan tänka sig att tillföra kunskap och glädje till oss.
Välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att beskåda en del tvivelaktiga dansmoves på våra uteställen samt arbeta med handläggning av tillståndsärenden. Vidare kommer du även att se till att köken i vår kommun håller samma höga standard gällande hygien som idag.
Den nya tobakslagen som kom 1 juli kommer även att vara ditt nya favoritområde att grotta in dig i. Tjänsten består med andra ord både av handläggning på och tillsyn på våra härliga verksamheter som serverar mat, alkohol och /eller säljer tobaksvaror.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som vill arbeta med ett otroligt varierande arbete. Du är examinerad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller har annan universitets- eller högskoleexamen som av arbetsgivaren bedöms likvärdig och lämplig.

Vi ser att du har kunskaper om lagstiftning och hur man bemöter människor på ett bra sätt. Erfarenhet som inspektör och/eller arbete i kommunal förvaltning är meriterande men inget krav.

Vi vill att du är utåtriktad och positiv eftersom du kommer att ha många kontakter med företagare och allmänhet. Då vi arbetar med myndighetsutövning är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha lätt för att samarbeta och behöver ha god förmåga att slutföra och ta egna initiativ.

B-körkort och datorvana är ett krav.

Sollefteå kommun arbetar med handläggarstödet Vision

ÖVRIGT
I Sollefteå kommun är ett antal tjänster inplacerade i säkerhetsklass enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585). För de tjänsterna ingår säkerhetsprövning i anställningsförfarandet.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Offentliga jobb.

Första gången du söker ett jobb via Offentliga jobb, registrerar du dig på länken www.offentligajobb.se och skriver in dina uppgifter där. Du bör vara noggrann när du fyller i dina uppgifter, eftersom dina uppgifter ligger till grund för hanteringen.

När vi mottagit din ansökan får du en bekräftelse via mail.

Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning inom Sollefteå kommun.

Vi undanber oss vänligt men bestämt att bli kontaktade av annons och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Inspektör Livsmedel, alkohol och tobak

Sollefteå Kommun