miljojobb.se

Hjälp oss svanenmärka byggnader

Ort
Utgår

2020-02-02

Ansök nu

Hjälp oss svanenmärka byggnader

På Miljömärkning Sverige AB arbetar vi alla mot samma mål – ett hållbart samhälle! Vi går till jobbet och känner att vi är med och räddar världen lite grann varje dag. En härlig känsla!

Husbild_494px330px.jpg

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Vi ska bidra till att Sveriges övergripande mål för konsumentpolitik uppfylls, det vill säga "att konsumenterna har makt och möjlighet att göra aktiva val". Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag.

Här erbjuds du att vara med och rädda världen lite grann varje dag! Vi har fokus på positiv utveckling och att ständigt förbättra. Det blir aldrig tråkigt då du får komma i kontakt med flera olika branscher och ständigt möta nya utmaningar.

Du får jobba med hållbarhet på alla plan – även med din egen! Vi erbjuder nämligen en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och pausgympa.

Dina kollegor hittar du dels i vårt moderna aktivitetsbaserade kontor på Söder, dels på våra systerorganisationer inom miljömärkning runt om i Norden. Vi är stolta över det vi gör och firar våra framgångar – gärna med tårta och annat gott!
Låt din drivkraft bli en del av något större i Nordens starkaste miljömärkning!

Vem söker vi:

Vi behöver bli fler! Därför söker vi dig som har relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning inom kemi. Det är viktigt för oss att du har förståelse för förutsättningarna inom de branscher vi miljömärker, därför är det meriterande om du har erfarenhet kopplad till byggnation av hus.

Vi ser positivt på om du har allmänna kunskaper om miljö- och hållbarhetsfrågor, samt erfarenhet av andra miljöcertifieringssystem, såsom LEED, BREEAM eller Miljöbyggnad.

För att vara framgångsrik i rollen som handläggare är du van att snabbt kunna sammanställa och granska information. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska. Du behärskar Officepaketet och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i Microsoft Dynamics CRM-system. Eftersom tjänsten även innefattar en del resor förutsätter vi att du har B-körkort.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som med kollegor. Du är strukturerad och använder din analytiska förmåga för att lösa problem och hitta kreativa lösningar. Vidare har du integritet samtidigt som du kan anpassa dig efter skiftande förutsättningar när arbetet kräver. Du har ett gott omdöme vilket innebär att du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och du bidrar också med ett positivt förhållningssätt. I rollen som handläggare hos oss värdesätter vi även att du är drivande och samarbetsinriktad.

Naturligtvis delar du också våra värderingar och visionen om ett hållbart samhälle.

Anställningen gäller tills vidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

 
Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Affärsområdeschef Stefan Björling, stefan.bjorling@svanen.se 

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 2 februari 2020.  

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se

Facklig kontaktperson för Unionen Sergio Duarte, sergio.duarte@svanen.se

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

På Miljömärkning Sverige stöttar vi varandra med våra olika kompetenser för att ge företag och konsumenter hjälp i sin strävan att producera och leva hållbart.

Hos oss finns flera olika yrkesroller och befattningar. Vi som jobbar här representerar allt från kemister, ingenjörer och miljövetare till kommunikatörer, ekonomer och IT-specialister.

Vi arbetar tillsammans och stöttar varandra med våra olika kompetenser för att ge företag och konsumenter hjälp i sin strävan att producera och leva hållbart.

Hos oss har alla människor lika värde, våra anställningsvillkor är rättvisa, vi har en jämn köns- och åldersfördelning och vi ser gärna att personalen har olika bakgrund. Vi vill inte bara att vår planet ska må bra utan också att vi som anställda gör det. Vi har ett generöst motionsbidrag, sjukvårdsförsäkring och uppfriskande pausgympa.

Pausgympa hålls två gånger i veckan och är en uppskattad aktivitet hos Svanarna!

Du som jobbar hos oss erbjuds stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter, regelbundna medarbetarsamtal och kontinuerlig kompetensutveckling. För oss är det viktigt att du som medarbetare hela tiden är uppdaterad inom ditt område.

Allt detta gör vi i vårt moderna, aktivitetsbaserade kontor på Södermalm i Stockholm.

Vi är stolta över det vi gör!

Vill du jobba med oss?

Det går bra för Miljömärkning Sverige. Fler och fler företag inser vikten av att arbeta hållbart och efterfrågan på att licensiera produkter och tjänster hos oss är stor. Med jämna mellanrum söker vi nya medarbetare med olika kompetenser. Våra lediga tjänster utannonseras alltid på denna sida, så håll utkik.

Vill du jobba med oss? Håll utik på den här sidan efter lediga tjänster!

Dela detta jobb

Hjälp oss svanenmärka byggnader

Miljömärkning Sverige AB