miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Junior laboratorieingenjör till ledande globalt hygien- och hälsobolag

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Junior laboratorieingenjör till ledande globalt hygien- och hälsobolag

Har du erfarenhet av laboratoriearbete och vill ta nästa steg i din karriär Efterfrågar du varierande arbetsuppgifter och trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö? Här får du möjlighet att utveckla din kunskap genom att arbeta med välkända varumärken i en global organisation.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Företaget är ett ledande globalt hygien- och hälsobolag som ökar människors välbefinnande genom produkter och lösningar. Försäljningen sker i cirka 150 länder och har omkring 47 000 medarbetare och huvudkontoret ligger i Stockholm, där denna tjänst är placerad på kontoret i Mölndal. Vi berättar mer om företaget vid en första kontakt under rekryteringsprocessen.

Arbetsuppgifter

Som laboratorieingenjör ansvarar du för att hantera både praktiska och teoretiska utmaningar. Arbetsuppgifterna är varierande där du bland annat planerar och utför labbtester på nya produkter samt redovisar och analyserar resultaten. Du har ett nära samarbete med dina kollegor på laboratoriet där ni hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Du har även dialog med andra interna parter som exempelvis produktutvecklare, processutvecklare och marknadsförare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Universitet- eller högskoleexamen inom kemi, mekanik, textil eller liknande
• Erfarenhet av laboratoriearbete
• Du talar och skriver obehindrat på engelska, goda kunskaper i svenska är mycket meriterande
• Erfarenhet av statistikanalys med hjälp av Minitab är meriterande

Vi tror att du som söker är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du trivs i en dynamisk organisation och motiveras av att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Som person är du initiativtagande och motiveras av att sätta igång samt driva projekt framåt. Du bidrar med nya idéer och perspektiv där du har ett intresse för att lära dig nya saker samt att testa på nya tillvägagångssätt. Slutligen tror vi att du är noggrann i ditt arbete och har förmågan att skapa samt hålla struktur. I ditt arbete är du grundlig och tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Mölndal
Typ av tjänst: Konsultuppdrag
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: laboratorieingenjör, laboratory engineer, laboratorietekniker, laboratorieassistent, lab, engineer, kemi, kemiteknik, civilingenjör, civilingenjörer, ingenjör, teknik, maskinteknik, mekanik, textil, textilingenjör labb, laboratorier, Mölndal, Göteborg

 

Dela detta jobb

logo
Junior laboratorieingenjör till ledande globalt hygien- och hälsobolag

Bravura