miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kart- och mätingenjör

Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-15

Ansök nu

Kart- och mätingenjör

Om arbetsplatsen

Mariestad är framtidskommunen med tydlig riktning, vi ska växa! Här finns jobb, grön omställning, god kommunal service och framtidstro. Detta genomsyrar hela vår verksamhet. 

Mariestad står i startgroparna för en mycket spännande resa med planerade storsatsningar inom flera områden. Etableringarna kommer att innebära stora möjligheter för platsen och organisationen att växa och utvecklas. 

I Mariestads kommun arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamheter. Här förvaltar och utvecklar vi några av samhällets viktigaste uppdrag: barns lärande, god omsorg och hållbar samhällsutveckling. 
Låter det intressant? Bli en del av vårt lag när vi formar framtidens Mariestad tillsammans! 

Mät- och geodataenheten ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen och består av fyra personer som ansvarar för mät-, kart- och GIS-verksamhet. I arbetsgruppen finns mångårig erfarenhet och hög kompetens, hos oss ska alla känna sig trygga, uppskattade och trivas.  

Arbetsuppgifter

Vi söker nu ytterligare två teknikintresserade, strukturerade och resultatinriktade kart- och mätingenjörer som vill bidra i den fortsatta utvecklingen av kommunens geodata och geografiska informationssystem samt utföra mätning och kartering i våra samhällsbyggnadsprojekt. 

Som kart- och mätingenjör är du med i flera delar av samhällsbyggnadsprocessen. Du mäter och karterar för vår planering och lovverksamhet, i samband med fastighetsbildning och i kommunala byggprojekt. Utöver det ingår mätning och kartering för att ajourhålla kommunens baskarta. Vi genomför mätningar med totalstation och GPS. 

Som kart- och mätingenjör kommer du ha daglig kontakt med handläggare, kunder och medborgare vilket innebär att du behöver vara kommunikativ och vill bidra till att upprätthålla och utveckla den goda service verksamheten utför.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad inom mät- och kartteknik. Du har genom praktisk tillämpning erhållit kunskaper och erfarenheter inom områdena mätningsteknik, kartteknik och GIS. 

Erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller lantmäteri är meriterande. 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga, samt förmåga att planera sitt eget arbete är viktiga egenskaper för tjänsten. 

Tjänsten kräver B-körkort. 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen kommer att pågå fortlöpande så avvakta inte med att skicka in din ansökan. 

 

Referensnummer: A1163010

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet. Vi är övertygade om att vår strävan om en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten många kvaliteter. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Kart- och mätingenjör

Mariestads kommun