miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

KOMMUNEKOLOG

Företag Hagfors kommun
Ort
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

KOMMUNEKOLOG

ARBETSPLATS SAMHÄLLSBYGGNADSAVDELNINGEN

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.

Samhällsbyggnadsavdelningen ansvarar för ett flertal olika verksamheter som till exempel gator, fastigheter, lokalvård, samhällsplanering och flygplats. Inom avdelningen samordnas också kommunens gemensamma naturvårds- och miljömålsarbete.  

 

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker nu en kommunekolog. I ditt arbete och som specialist inom naturvårdsfrågor kommer du samarbeta med flera funktioner inom avdelningen. Du är direkt underställd samhällsbyggnadschef och kommer att arbeta i mycket nära samarbete med kommunens miljöstrateg. Som kommunekolog har du huvudansvar för att bevaka och driva kommunens naturvårdsarbete. Arbetet sker genom både strategisk fysisk planering men också med konkreta skötselåtgärder och övervakning i fält. Som specialist i en liten organisation förväntas du arbeta över ett brett spann med olika uppdrag och för att lyckas krävs flexibilitet och god samarbetsförmåga.

I din roll kommer du bland annat att arbeta med frågor som rör vattenförvaltning, reservatsskötsel och skogsvård. Vidare kommer du i din roll som specialist att stötta verksamheterna med olika typer av analyser, inventeringar och miljökonsekvensbeskrivningar i frågor, utredningar och projekt som rör samhällsplanering eller samhällsservice av olika slag, som till exempel detaljplaner, VA-planer och projekt. Du förväntas självständigt kunna ta initiativ och driva olika former av naturvårdsprojekt. 

Vi söker dig som har examen som ekolog alternativt biolog eller motsvarande från högskola/universitet och därtill har kunskaper i samhällsbyggnadsfrågor, hållbarhet och goda kunskaper i gällande lagstiftning såsom miljöbalken och plan- och bygglagen. Du behöver ha goda kunskaper om vattenförvaltning och det arbete som vattendirektivet kräver. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i kommunal verksamhet eller som konsult mot kommunal verksamhet med miljö- och naturvårdsfrågor av olika slag. Då du kommer arbeta med kartsystem förutsätts att du har kunskaper inom GIS. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. 

Du talar och skriver flytande svenska.

Körkort med förarbehörighet B är ett krav.
 

LÖN 

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk. 

FACKLIGA FÖRETRÄDARE 

Fackliga företrädare når du genom Hagfors kommuns växel, 0563-185 00. 

ÖVRIGT 

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. 

Rekryteringen sker med löpande urval så vänta inte med din ansökan! 

Vid frågor kontakta samhällsbyggnadschef Louise Sjöholm eller miljö- och naturvårdshandläggare Liisa Larsson. 

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
KOMMUNEKOLOG

Hagfors kommun