miljojobb.se

logga

Konsultuppdrag för Sakkunnig inom Arbetsmiljö hos Bravida

Ansök nu

Konsultuppdrag för Sakkunnig inom Arbetsmiljö hos Bravida

Är frågor inom arbetsmiljö och hållbarhet viktiga för dig? Vill du vara med och skapa Sveriges bästa fysiska arbetsmiljö? Vill du arbeta hos en av Sveriges prisbelönta arbetsgivare?

Då kanske konsultrollen som sakkunnig inom arbetsmiljö för Bravida Sverige är rätt tjänst för dig? Ett konsultuppdrag på 1 år med start snarast möjligt då det här behövs gå parallellt med vår specialist som snart går på föräldraledighet. 

Rollen som sakkunnig inom arbetsmiljö

I rollen som sakkunnig inom arbetsmiljö driver och stöttar du arbetet med att skapa en god och säker fysisk arbetsmiljö för Bravidas medarbetare i hela Sverige. Du erbjuds här en utmanande roll i en miljö som präglas av en entreprenöriell anda och glädje i att göra skillnad. Du kommer att ha fokus på Bravidas verksamhet i hela Sverige med placering i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära

  • Stötta arbetsmiljöchef i utveckling av instruktioner och rutiner

  • Följa upp arbetet kring arbetsmiljöfrågor

  • Stötta chefer och arbetsmiljöresurser i frågor rörande arbetsmiljö

  • Analysera och utreda incidenter och olyckor

Du kommer rapportera till Arbetsmiljöchef och ingå i ett team som stöttar de fyra divisionerna i hela Sverige.

Din bakgrund

För att lyckas i rollen som sakkunnig inom arbetsmiljö tror vi att du är utbildad arbetsmiljöingenjör eller motsvarande. Vi tror även att du har minst tre års erfarenhet av en liknande roll inom branscher så som installation, bygg eller industri och att du känner dig mycket bekväm med att arbeta med att skapa förbättringsåtgärder för den fysiska arbetsmiljön. Du kan kommunicera fritt på svenska och engelska.

Din personlighet

Som person är du strukturerad och tydlig i din kommunikation. Du har förmåga att se helheten och gillar att samarbeta med olika typer av människor. Du är pedagogisk och kan bryta ned komplexa problem till enklare delar för olika målgrupper. Vi ser också att du är nyfiken och gillar att utveckla och förändra i syfte att skapa förutsättningar för bättre resultat och affärer.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Huvudsakliga teknikområden på Bravida är el, vvs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Investering på säkrare och mer hållbara arbetsmiljöer är ett fokusområde inom koncernledningen och hela koncernen Bravida.

Har vi väckt ditt intresse?

Sök gärna tjänsten omgående då uppdraget då uppdraget tillsätts så snart det blir rätt matchning mellan Bravida och konsult.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ann-catrine.heidmark@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Konsultuppdrag för Sakkunnig inom Arbetsmiljö hos Bravida

Jurek