miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

KVALITETS- OCH MILJÖANSVARIG TILL SÖDERLUNDS I GNOSJÖ!

Företag Junic
Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-05

Ansök nu

KVALITETS- OCH MILJÖANSVARIG TILL SÖDERLUNDS I GNOSJÖ!

Brinner du för miljö- och kvalitetsfrågor? Då kan denna tjänst vara något för dig!

Arbetsbeskrivning
Som vår nya Kvalitets- och miljöansvarige kommer du att axla en variationsrik nyckelroll i en bransch med högt ställda krav. En av dina viktiga utmaningar blir att driva vårt kvalitets- och miljöarbete vidare inom ISO9000, ISO14000 och IATF. Du skall ha erfarenhet av liknande kvalitetsarbete och behärska svenska och engelska. Du kommer även att ha överblick på vårt dotterbolag CombiLock där vi tillverkar lås till båtmotorer och släpvagnar. Erfarenhet av Pyramid är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, engagerad och vill utvecklas tillsammans med oss. Vidare är du en utåtriktad person med god social kompetens som är van att arbeta i flera olika team och funktioner. Arbetet är till stor del självständigt vilket innebär att du är duktig på att planera och prioritera dina arbetsuppgifter med hög ansvarskänsla. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, lösningsorienterad och flexibel.

Kundföretaget
Söderlunds är ett legotillverkande företag med lång tradition av automatsvarvning. Vi levererar svarvade detaljer till fordonsindustrin, samt hydralik och pneumatik, belysningsindustri, värmepumpar och armaturer. Läs mer om företaget www.soderlundsmetall.se.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Söderlunds med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www.junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

KVALITETS- OCH MILJÖANSVARIG TILL SÖDERLUNDS I GNOSJÖ!

Junic