miljojobb.se

Här får du med erfarenhet och stort engagemang, möjligheten att ansvara för kvalitets- och miljöfrågor på ett företag i tillväxt. Triggas du av resultat och att skapa strukturer? Är du duktig på att kommunicera på bred front samt att implementera riktlinjer och rutiner så att det blir enkelt och tydligt att göra rätt? Här får du vara med och vidareutveckla kvalitets- och miljöorganisationen på ett företag som befinner sig i stark medvind. Välkommen till PartnerTech Karlskoga AB!

Bakgrund

Kontraktstillverkande företaget PartnerTech Karlskoga AB har gjort en kraftig omsättningsökning de senaste åren. Med en toppmodern anläggning där kvalitet och kunnande står i fokus är man en given samarbetspartner när det handlar om komplex bearbetning av produkter. Kunderna återfinns primärt inom försvarsindustrin, olja/gas liksom fordonsindustrin.

Företaget går en spännande framtid till mötes och söker nu en kvalitets- och miljöchef som delar företagets syn om att goda resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete. Det händer mycket i företaget och det är en spännande tid att kliva in som kvalitets- och miljöchef. Här kommer du att ha en viktig roll i företagets fortsatta kvalitets- och miljöarbete.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos PartnerTech Karlskoga AB.

Arbetsbeskrivning

I din roll ansvarar du för att driva och utveckla företagets kvalitets och miljöarbete. Detta innebär bla:

Definiera avdelningens KPI och skapa metoder för att nå målen
Föreslå och utarbeta kvalitets- och miljöpolicys för styrning av beslut i fabrikerna
Underhålla, uppdatera och följa upp företagets kvalitets- och miljöledningssystem,
Säkerställa att arbetet sker enligt rådande lagstiftning och kundspecifika krav
Stötta organisationen vid frågor som rör kvalitet och miljö
Planera, genomföra och följa upp interna revisioner
Skapa program för produktrevisioner
Kontakt med myndigheter
Kontakt med kunder
Upprätthålla miljöaspektregister och produktionsnära miljömål
Äga samordningen av externa revisioner
Dina arbetsuppgifter kommer även att innefatta implementering och utveckling av ett verktyg för ständiga förbättringar samt uppföljning och analys av avvikelser och klagomål.

Din profil

Vi söker dig som med stort engagemang vill utveckla företagets kvalitets- och miljöarbete och som föredrar när fokus riktas mot resultat. Vidare söker vi en person som gärna samarbetar med andra och ser samarbetet som en möjlighet till ett kontinuerligt lärande och utveckling. Vi vill också att vår kvalitets- och miljöchef skall vara öppen och prestigelös i sin kommunikation.

Förutom ovanstående egenskaper bör du också ha följande kompetens:

Relevant högskoleutbildning
Goda kunskaper inom ISO 9001 och ISO 14001
Goda språkkunskaper i svenska och engelska – såväl i tal som skrift.
Erfarenhet tillverkande industri, framför allt bearbetning.
Det är meriterande om du har erfarenhet från systematiskt kvalitetsarbete i en komplex miljö. Det är även en fördel om du har kunskap i problemlösningsverktyg 8-D samt dokumenterade kunskaper inom ISO/TS 16949, PPAP samt VDA 6.3.

Information och ansökan

Urval sker löpande. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker efter överenskommelse. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Oskar Bernling, AxÖ Consulting, på telefonnummer 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Om PartnerTech Karlskoga AB

PartnerTech Karlskoga AB har en av Sveriges modernaste anläggningar för avancerad mekanisk tillverkning och är en del av Permec group. Kärnan i verksamheten är bearbetning och tillverkning av produkter för försvarsindustrin. Denna unika kompetens och erfarenhet drar vi nytta av för kunder inom allt fler industriella områden där höga krav ställs på en hög förädlingsgrad. Vi jobbar kontinuerligt med att ha rätt kunskap och kunna hantera komplex bearbetning i svåra material.

Vi som arbetar på PartnerTech Karlskoga AB anser att resultat skapas genom engagemang, kunskap, förtroende och samarbete.

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Referensnummer    2019/80
Kontakt    
Oskar Bernling, 0739157061

Kvalitets- och Miljöchef till PartnerTech Karlskoga AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb