miljojobb.se

Ljungby pastorat omfattar åtta församlingar från Lidhult och Vrå i väster till Ljungby i öster med cirka 20 000 invånare. Pastoratet har ca 50 medarbetare som jobbar med allt från gudstjänster, undervisning och socialt arbete till kyrkogårdsskötsel.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för drift och underhåll av tio kyrkogårdar inom Ljungby pastorat. Vi ansvarar även för administrationen av gravboken, som är ett register över alla gravar på våra kyrkogårdar. I förvaltningen ingår även ett Begravningsmuseum som återberättar om seder kring begravningar under 1800- och 1900-talen.

Tjänsten är placerad på Skogskyrkogården i Ljungby.
Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens kyrkogårdsförvaltning och våra kyrkogårdar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi tar fram program, planer och idéskisser för våra kyrkogårdar och grönområden. Vi medverkar i planer och utvecklingsprojekt i närliggande pastorat som vi samverkar med, utvecklar befintliga miljöer och är en viktig länk mellan planering, genomförande och drift. Vi samarbetar därför också med konsulter och med medborgare/ allmänhet samt hembygdsföreningar och församlingar i Ljungby pastorat. Man ska också vara beredd på att lära sig andra arbetsuppgifter som gravboken och gravkartor, samt till exempel att vara delaktig i vårt begravningsmuseum och kulturhistoriska inventeringar. Det finns stora möjligheter till personlig utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du är landskapsingenjör med några års erfarenhet av programskrivning, planering och gestaltning. Du är van att analysera, utforma och illustrera olika kyrkogårdsmiljöer. Vi ser gärna att du har en erfarenhet av att illustrera och projektera digitalt men även att du kan göra enkla snabba skisser för hand. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du är engagerad, kreativ och har god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver körkort B och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
Kyrkogårdsförvaltningens anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av t ex ålder, kön och etnicitet. Medlemskap i Svenska kyrkan är önskvärt, men inget krav.

UPPLYSNINGAR OM TJÄNSTEN 
Tjänsten är 100%. Tillträde i september 2020 eller efter överenskommelse.

ANSÖKAN
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev, referenser, löneanspråk. Innan tjänsten kan tillsättas ska utdrag ur belastningsregistret visas.

Skicka ansökan senast den 1 december 2020 via e-post till: 
bernt.fridh@svenskakyrkan.se eller via post:

Kyrkogårdschef Bernth Fridh
Ljungby pastorat
Box 4
341 21 Ljungby​

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.​

Kyrkogårdsförvaltningen i Ljungby söker landskapsingenjör.

Företag Svenska Kyrkan
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Dela detta jobb