miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Laboratorieassistent till nattpasset på SGS

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-18

Ansök nu

Laboratorieassistent till nattpasset på SGS

För dig som studerar en eftergymnasial utbildning och vill kombinera dina studier med ett extrajobb finns nu chansen att förvärva meriterande arbetslivserfarenhet! Har du din primetime på natten, är noggrann och gillar när det är högt tempo? Då kommer tjänsten som laboratorieassistent passa dig perfekt! Sök redan idag, urval sker löpande!

Om tjänsten

Vi söker nu flera laboratorieassistenter till vår studentpool på SGS. SGS är en rikstäckande laboratoriekedja som främst arbetar med miljö- och livsmedelsanalyser och har verksamhet dygnet runt. Då arbetsbelastningen stundtals är hög drivs du av att hjälpa till där det behövs för dagen för att arbetet ska gå framåt.

Som laboratorieassistent kommer du primärt att arbeta med provdelning av mark- och vattenprover nattetid. Det innebär att du förbereder proverna genom att fördela dem i olika burkar och rör. Du kan också få komma att arbeta med att ankomstregistrera och packa upp paket med prover.

Denna tjänst är förlagd nattetid med arbetstid primärt mellan 19-06 och vi räknar med att du ska finnas tillgänglig för minst två pass/vecka. Förutom planerade pass kan det vid sjukdom eller oförutsedda händelser även tillkomma oplanerade pass.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som laboratorieassistent kommer du främst jobba med provdelning av mark- och vattenprover där dina främsta arbetsuppgifter är att:

 • Förbereda för proverna för analys

 • Ta emot, registrera och packa upp prover

Vi söker dig som

 • Studerar en eftergymnasial utbildning med minst 1,5 år kvar av dina studier. Du studerar på minst 50%

 • Har goda kunskaper i Svenska i tal och skrift, eftersom arbetsuppgifterna kräver det

Erfarenhet av att arbeta natt samt arbete i laboratoriemiljö är meriterande.

Arbetet ställer krav på flexibilitet och vi ser att du kan jobba minst två pass i veckan samt även hoppa in med kort varsel när det behövs.

Som person är du

 • Noggrann

 • Strukturerad

 • Självgående

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid, ca 2 pass per vecka. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda mellan 19-06. Upplärningen kan komma att ske dagtid.

 • Placering: Linköping, campus Valla

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SGSs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

SGS är världens ledande inspektion, verifiering, testning och certifieringsföretag. SGS Analytics Sweden är inriktade på miljö- och livsmedelsanalyser samt är en del av SGS Group. De finns över hela världen med fler än 2600 kontor och laboratorier.

Dela detta jobb

Laboratorieassistent till nattpasset på SGS

Academic Work