miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Laboratorietekniker till Klinisk Genetik

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Laboratorietekniker till Klinisk Genetik

Är du laboratorietekniker, laborant eller undersköterska med ett stort intresse för laborativt arbete, genetisk diagnostik och sällsynta sjukdomar? Då är det kanske dig vi söker!

Vi erbjuder

Klinisk Genetik och CMMS är en ny medicinsk enhet som tillhör funktionen Medicinsk Diagnostik Karolinska (MDK). Vi utreder patienter och tillhandahåller expertkunskap inom våra sjukdomsområden. Våra analyser är i utvecklingens framkant och bidrar till att fler patienter får en korrekt diagnos.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete med utrymme för eget ansvar. Vårt mål är att vara en attraktiv och spännande arbetsplats där vi strävar efter att erbjuda genetisk diagnostik i framkant. 

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du också ta del av de förmåner som vi erbjuder.

Om tjänsten

Vi söker nu en laboratorietekniker alternativt undersköterska med intresse för laborativt arbete till vår laboratorieverksamhet med inriktning på molekylärgenetik. Arbetet innefattar registrering av remisser, omhändertagande av patientprover samt preanalytiskt laboratoriearbete. Även en del administrativa arbetsuppgifter förekommer. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har ett intresse för laborativt arbete.
 • Bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat.
 • Är noggrann och följer kvalitetsstandarden.
 • Arbetar strukturerat och  håller tidsramar.
 • Är flexibel, lugn och kontrollerad i stressade situationer.
 • Arbetar och kommunicerar bra med andra människor. Respekterar och följer arbetsplatsens spelregler.
 • Tar ansvar för sin uppgift och är beredd för att arbeta med olika arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Krav:

 • Eftergymnasialutbildning inom naturvetenskapligt- eller medicinskt område som arbetsgivaren bedömer relevant alternativt utbildad undersköterska i form av examen från Omvårdnadsprogrammet (2500 gymnasiepoäng), Komvux vårdutbildning (minst 1350 poäng) eller annan likvärdig utbildning.
 • Intresse för laboratoriearbete.
 • Goda kunskaper i svenska (tal och skrift).

Meriterande:

 • Tidigare arbetat med patientprover och laborativa arbetsuppgifter.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Utbildningsbevis

Om rekryteringsprocessen

Provanställning tillämpas vid denna rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Laboratorietekniker till Klinisk Genetik

Karolinska Universitetssjukhuset