miljojobb.se

Laholmsbuktens VA söker projektör

Företag Halmstads kommun
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Laholmsbuktens VA söker projektör

Laholmsbuktens VA söker projektör

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Laholmsbuktens VA bidrar till att göra Halmstad och Laholm till trevliga städer att bo och vistas i. På uppdrag av Laholms och Halmstads gemensamma nämnd för VA ansvarar förvaltningen för vatten- och avloppsförsörjning i båda kommunerna.

Arbetsuppgifter

Som projektör inom Laholmsbuktens VA AB kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom avdelningen utredning och projekt. Fokus ligger på projektering av reinvesterings- och utvecklingsprojekt. Du tillhör en arbetsgrupp där du är med och bidrar med din kunskap. Miljö och vattensmarta lösningar är en naturlig del av ditt arbete. Självständigt planerande och utförande i rollen är något är en grundförutsättning. En viktig del av tjänsten är att föra en dialog med såväl medborgare som förtroendevalda angående tekniska lösningar, behov och förutsättningar samt i stort bevaka va-verksamhetens intressen.

Kvalifikationer

Du bör ha högskoleutbildning inom samhällsbyggnad/väg och vatten, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av projektering och projektledning samt inom VA-området är meriterande. Arbetet ställer höga krav på din kommunikationsförmåga och lyhördhet då mycket av arbetet sker i kontakt med exploatörer, konsulter, kommunmedborgare, politiker och andra kommunala instanser. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper i mötet med andra samt goda kunskaper i tal och skrift. Vi ser också att du är strukturerad, prestigelös, driven och beslutsmässig. Du är en lagspelare med förmåga att arbeta självständigt och i grupp. B-körkort är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Publicerad
2020-01-29
Ansök senast
2020-02-23

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C35047 - 2020

Dela detta jobb

Laholmsbuktens VA söker projektör

Halmstads kommun