miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projectpartner söker erfaren lantmätare

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-16

Ansök nu

Projectpartner söker erfaren lantmätare

Idag består Projectpartner av ett tjugotal projektledningskonsulter som sitter på ledande roller i de flesta större samhällsbyggnadsprojekt som pågår i regionen. För att nå den gemensamma visionen satsar Projectpartner målmedvetet på kompetenta medarbetare, strategiska uppdrag och en ständig utveckling av både medarbetare och företag.

Projectpartner strävar efter att vara Mälardalens mest eftertraktade och kompetenta projektledningsföretag. För oss innebär det att vi vill erbjuda dig kompetens som skapar värde i din organisation och som bidrar till att ditt projekt blir framgångsrikt och utvecklar vårt samhälle


Projectpartner söker erfaren lantmätare

Är du en analytisk och strukturerad person? Har du ett genuint intresse för infrastruktur och samhällsplanering? Vill du vara med och påverka och bygga ett bättre samhälle och samtidigt ha ett roligt jobb på ett trivsamt och framgångsrikt företag? Då kan den här tjänsten vara nästa steg för dig! Projectpartner är ett spännande företag med engagerade kollegor som samarbetar i team mot gemensamma mål.

Om tjänsten och dina arbetsuppgifter
Idag består Projectpartner av ett tjugotal projektledningskonsulter som sitter på ledande roller i de flesta större samhällsbyggnadsprojekt som pågår i regionen. I rollen som lantmätare kommer du vara anställd hos Projectpartner men ofta sitta hos beställare där du får vara delaktig i spännande projekt.

Arbetsdagarna är mycket varierande och innehåller många kontakter och samarbeten både inom och utanför Projectpartner.

Projekten som du kommer vara delaktig i kommer variera men anpassas utifrån det som bäst passar utifrån din bakgrund och intresseområden. Projectpartner bidrar i de flesta större projekt i regionen som till exempel Nya Slussen,  Mälarbanan, Hagastaden, Nya tunnelbanan, Spårväg Syd och Tvärbanan Kistagrenen.

Projectpartners ledningssystem är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001.

Kvalifikationer

  • Svensk lantmätarexamen (civ.ing. eller kandidat) 

  • Minst 5 års erfarenhet av kommunala projekt och har god projektledarvana.

  • Kunskap inom entreprenadjuridik och LOU/LUF.

  • Goda kunskaper i Microsoft 365.

  • God kommunikatör i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi kommer fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som lantmätare tror vi att du är bra på att leda och följa upp i kombination med en god kommunikativ förmåga. Du uppskattar att bidra till projektet och når uppsatta mål med goda resultat. Samtidigt tycker du det är spännande att analysera och hitta lösningar och möjligheter där andra ser hinder.

Som lantmätare kan du ha olika roller i projekten, allt från projektledare eller samordnande roller med visst projektansvar till handläggare med ansvar för t.ex. genomförandeavtals- och markåtkomstförhandlingar. Det inbegriper att sätta en strukturerad plan för hela projektet från start till mål, att göra korrekta avvägningar och prioriteringar, organisera aktiviteter och ha koll på att tidplanen följs. Det är därmed viktigt att kunna strukturera och kommunicera informationen så att alla inblandade i projektet löpande upprätthåller en förståelse för projektets nuläge och vad som planeras framåt, samt om eventuella korrigeringar sker som påverkar det löpande arbetet.

Då det krävs många personer för att driva ett projekt bör du ha god samarbetsförmåga och vilja samt förmåga av att bygga långsiktiga relationer. Tack vare dina tidigare erfarenheter och lärdomar är du trygg i din roll, pedagogisk i dialog med kunder och duktig på att lyssna in behov för att skräddarsy lösningar.

Projectpartner erbjuder dig
Att vara medarbetare på Projectpartner innebär möjlighet att bidra i några av de häftigaste samhällsbyggnadsprojekten i regionen. Hos oss kan du över tid få erfarenhet från olika uppdragsgivare, utvecklas i olika slags projektmiljöer och få större utmaningar allt eftersom du själv utvecklas i dina roller. Projektledning är vår gemensamma profession oavsett roll i uppdragen.

Internt pågår en ständig erfarenhetsåterföring mellan våra medarbetare, vilket ger oss en stadig grund att stå på och en stark sammanhållning i företaget. Våra medarbetare ges också friheten att driva sin egen individuella utveckling och uppmuntras till utbildning, certifiering och personlig utveckling. Vårt mål är minst fem utbildningsdagar per medarbetare och år, men ju fler desto bättre! Hos oss får du också vara med och påverka företagets utveckling och interna arbetssätt.

Som konsulter är vi alla en del av våra respektive uppdragsgivares projektorganisationer. Projectpartner är vår gemensamma bas och för oss är det viktigt att skapa en stark gemenskap inom företaget. Därför satsar vi på interna träffar, gemensamt kompetensutvecklingsarbete, teambuilding på konferensresor och andra mer trivselbetonade aktiviteter. Vårt kontor på Upplandsgatan i centrala Stockholm är en naturlig mötesplats och en tillgång för alla medarbetare.

Titta gärna på vår video nedan.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som erfaren lantmätare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan. Det är nu sommar och många har semester. Vi är tillbaka på jobbet igen den 8 augusti. Det innebär att innan dess kommer du inte att höra något från oss.

I denna rekrytering samarbetar Projectpartner med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jeanette Kanka på jeanette.kanka@fasticon.se eller 072-389 99 75.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se

Dela detta jobb

Projectpartner söker erfaren lantmätare

Fasticon AB