miljojobb.se

MILJÖ-, ARBETSMILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULT

Ansök nu

MILJÖ-, ARBETSMILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULT

JOBBESKRIVNING
Vi söker dig som är miljö- och hälsoskyddare, miljö-/arbetsmiljöingenjör eller har annan relevant yrkesutbildning och stort intresse för miljö-, arbetsmiljö- och hållbarhetsfrågor.
Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom området med inriktning mot några av följande områden; revisioner, KMA, tillstånd och MKB, livscykelanalyser eller förorenad mark. Även andra spetskompetenser kan vara av intresse. Ett plus är om du arbetat mot elkraftsidan eller inom industrin med dessa frågor.

Som konsult kommer du att arbeta i stora som små uppdrag i alla skeden med planering och genomförande. Du kommer in i ett expansivt skede vilket innebär att nytänkande och kreativitet är egenskaper som är meriterande. Vi erbjuder en arbetsmiljö med goda möjligheter till yrkesmässig och personlig utveckling. Du kommer att arbeta i en avdelning på 7 personer i Umeå, men även med andra teknik- och miljökonsulter inom hela bolaget. För rätt person finns goda möjligheter att få ta ett större ansvar och påverka arbetets innehåll utifrån tidigare erfarenheter.

Du får en självständig roll varför det förväntas att du är initiativrik, duktig på att samarbeta och skapa relationer samt har stor drivkraft. Våra kunder är ofta entreprenörer, fastighetsägare eller kommunala verksamheter.

Uppdragen är omväxlande och kan innebär arbete i fält såväl som på kontor eller ute hos kund.

GRUNDLÄGGANDE KVALIFIKATIONER

  • Du har B-körkort.

  • Akademisk utbildning inom naturvetenskap, teknik eller annat relevant område.

  • Du uttrycker dig flytande på svenska i tal och skrift.

  • Du är nyfiken, affärsmässig och inger förtroende.

  • Du är duktig på att skapa ett bra samarbetsklimat med kollegor, underleverantörer och kunder.

Som person är du resultatinriktad, lyhörd, har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift på i första hand svenska men även engelska.

MERITERANDE FÄRDIGHETER, EGENSKAPER OCH ERFARENHETER
Meriterande är erfarenhet från elkraftsidan eller industrin.

VI ERBJUDER
Sigma Civil är ett växande konsultbolag inom samhällsbyggnad med fokus på infrastruktur, utredning och byggmiljö. Målsättningen är att vara flexibla, resurseffektiva och öppna. Sigma Civil ska hitta nya vägar att uppfylla beställarnas förväntningar och utmana deras erfarenhet av hur uppdrag ska genomföras.

MER INFORMATION
För mer information kontakta

Per-Håkan Sandström,
+46 706829242
per-hakan.sandstrom@sigma.se

Dela detta jobb

MILJÖ-, ARBETSMILJÖ- OCH HÅLLBARHETSKONSULT

Sigma AB