miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Miljö- och hälsoskyddsinspektörer till Miljö- och hälsoskyddsavdelningen

Ansök nu

Miljö- och hälsoskyddsinspektörer till Miljö- och hälsoskyddsavdelningen

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Som miljö- och hälsoskyddsinspektör i Norrtälje kommun erbjuds du ett flexibelt och varierande arbete där du spenderar dina arbetsdagar både ute i fält och vid datorn. I din roll arbetar du främst med prövning och tillsyn samt information och rådgivning kopplat till miljö- och hälsoskyddsfrågor. Utöver detta har du även en viktigt roll att bidra till effektivisering, digitalisering och automation med hjälp av förbättringsförslag och avvikelser.

Du kommer att ingå i Miljö- och hälsoskyddsavdelningen som består av ca 30 medarbetare. Tillsammans är vi en grupp som har högt i tak, stort engagemang och kul på jobbet!

Arbetsbeskrivning

Vi söker två miljö- och hälsoskyddsinspektörer till Miljö- och hälsoskyddsavdelningen. Som miljö- och hälsoskyddsinspektör kommer du att arbeta med prövning och tillsyn inom ramen för miljöbalken, plan- och bygglagen och övrig relaterad lagstiftning. Den ena tjänsten är inriktad mot geohydrologi främst vid prövning av vatten- och avloppsfrågor i samband med nyexploatering och den andra tjänsten är inriktad mot hälsoskydds-/inomhusmiljöfrågor vid prövning och tillsyn.

I båda tjänsterna har du mycket kontakt med allmänheten för rådgivning och information men du kommer även att ha kontakt med övriga avdelningar/kontor inom Norrtälje kommun, myndigheter, verksamhetsutövare samt entreprenörer. Du kommer att ges möjlighet att vidareutvecklas inom ditt specialområde (hälsoskydd respektive geohydrologi) men även ges möjlighet att utvecklas inom annat då inspektörsrollen omfattar många olika ämnesområden.

Hos oss har arbetet alltid två delar, sitt ”vanliga jobb” som man i grunden är anställd för och jobbet att aktivt bidra till utveckling. Din kunskap, engagemang och kreativitet är vår viktigaste resurs och vi förväntar oss att alla är med och utvecklar och effektivisera vårt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning som miljö- och hälsoskyddsinspektör eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av tidigare arbete som berör miljö- och hälsoskyddsfrågor, geohydrologi och arbete inom tillsynsmyndighet är meriterande. Du måste ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt kunna skapa tillit och förtroende i din muntliga och skriftliga kommunikation. Du behöver också kunna tillämpa ett gott bemötande och hålla en hög nivå av service. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och kompetenser.

Om arbetsplatsen

På Samhällsbyggnadskontoret arbetar totalt drygt 90 personer och följande avdelningar ingår:

  • Bygglov

  • Geodata

  • Mark- och exploatering

  • Miljö- och hälsoskydd

  • Plan

Hos oss är utvecklingsfrågor högt prioriterade och vi arbetar systematiskt med verksamhetsutveckling. Det innebär bl.a. stort fokus på standardiserade processer, medarbetarengagemang, ständiga förbättringar med hjälp av ett avvikelse- och förbättringsförslagssystem, digitalisering och automation.

I enlighet med Norrtälje kommuns värdegrund är vi lyhörda för möjligheter och lösningar som möter invånarens behov.

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Jag som rekryterar heter Louise Svensson Grape och är tillförordnad avdelningschef på miljö- och hälsoskyddsavdelningen, jag hoppas att du finner tjänsten intressant!

Om du tycker att beskrivningen passar dig och dina önskemål så hälsar jag och resten av avdelningen dig varmt välkommen att skicka in din ansökan! 

Så tycker medarbetare 

”Ett mycket spännande arbete där jag ständigt lär mig nytt och utvecklas som person!”

– Rebecka Herbring, Miljö- och hälsoskyddsinspektör
 

”Trevliga kollegor och rolig arbetsgrupp!”

– Axel Österlind, Miljö- och hälsoskyddsinspektör
 

”En arbetsplats med roliga och stöttande kollegor som bidrar till både yrkes- och personlighetsmässig utveckling!”

– Felicia Arnsbjer, Miljö- och hälsoskyddsinspektör

Anställningsform

Heltid och tillsvidare.

Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Urvalsarbete och intervjuer påbörjas från och med 8 augusti.

Publicerat:

2022-07-27

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Typ:

Säkerhetsarbete

Tjänst:

Säkerhetsinspektörer m.fl.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Tf Avdelningschef, miljö- och hälsoskyddsavdelningen

Louise Svensson Grape, louise.svensson-grape@norrtalje.se, 0735582146

Naturvetarna

Christin Persson, christin.persson@norrtalje.se, 073 962 33 64

Dela detta jobb

logga
Miljö- och hälsoskyddsinspektörer till Miljö- och hälsoskyddsavdelningen

Norrtälje kommun