miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Upplands-Bro kommun befinner sig i ett expansivt skede där förmågan att styra, samordna och leda samhällsbyggnadsprocessen är central. Vi söker nu dig som vill leda och utveckla kommunens verksamhet inom miljö- och hälsoskydd, livsmedel, alkohol- och serveringstillstånd.

Du får en spännande möjlighet att vara med och driva samhällsutvecklingen i en av Stockholmsregionens mest snabbväxande kommuner, som samtidigt har den mindre kommunens fördelar med korta beslutsvägar och nära samverkan över kontorsgränserna.

Om rollen:

I rollen som miljö- och livsmedelschef kommer du att leda enheten för miljö- och hälsoskyddsarbete som främst arbetar med prövning, tillsyn samt information och rådgivning. I din enhet ingår ett tio-tal engagerade medarbetare med gedigen kompetens som spänner över områdena miljö, klimat, natur, livsmedel, alkohol- och serveringstillstånd samt hälsoskydd. Miljö- och livsmedelsenheten är en av fyra enheter som ingår i Projekt- och verksamhetsavdelningen på kommunens Samhällsbyggnadskontor. Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i dennes ledningsgrupp. Som miljö- och livsmedelschef ansvarar du för budget, verksamhetsplanering, personal och arbetsmiljö. Du arbetar i nära dialog med Bygg-och Miljönämnden och Bygglovsavdelningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

• Akademisk examen inom relevant område

• Erfarenhet av att arbeta med myndighetsutövning inom miljöbalken, livsmedelslagen och förvaltningslagen

• Erfarenhet av chefsuppdrag

• Erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och politiskt styrd organisation

Vem är du

Vi söker dig som verkligen vill göra skillnad för Upplands-Bro kommun och som drivs av en vilja att förbättra och utveckla. Du är en drivande ledare som är intresserad av att skapa förtroendefulla relationer och nätverk. Som person är du prestigelös och trygg i dig själv. Du är en person med gott omdöme och hög integritet och som har god kommunikativ förmåga.

Du har ett strategiskt angreppssätt och kan se både till enheten och till kommunen som helhet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan!

För att göra en formell ansökan, ansöker du direkt via kommunens hemsida. I denna rekrytering samarbetar Upplands Bro kommun med ProAstri. Vill du ha mer information om tjänsten eller en första konfidentiell dialog är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ingela Papinski på ProAstri, telefon 0705 – 76 18 76, eller ingela@proastri.se, dit du även kan skicka en intresseanmälan.

Upplands Bro är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet. Läs mer på https://www.upplands-bro.se/.

Sista ansökningsdag: 28 augusti 2022

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Ort Upplands Bro. Möjlighet till visst distansarbete

Omfattning: Heltid

logo

Miljöchef till Upplands Bro kommun

Ort
Utgår

2022-08-28

Ansök nu

Dela detta jobb