miljojobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen sköter Falu kommuns frågor inom stadsplanering, bygg, trafik, drift o underhåll, miljö, natur och näringsliv. På förvaltningen är vi ett hundratal medarbetare som arbetar för ett hållbart samhälle.

Nu behöver stärka vår verksamhet, så vi söker en engagerad och lösningsfokuserad medarbetare.

Arbetsuppgifter
Du tillhör den administrativa avdelningen och jobbar nära inspektörerna på miljöavdelningen, som arbetar med tillsyn och prövning enligt miljöbalken och livsmedelslagen. Arbetsuppgifterna är ärenderegistrering och systemutveckling i verksamhetssystemet Ecos. Miljöavdelningen har fokus på en fortsatt digitalisering av verksamheten och processer, och ska under våren starta pilotprojekt där e-tjänster kopplas till verksamhetssystemet. Du kommer att vara delaktig i projektet och bidra till fortsatt utveckling inom området.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens samt goda kunskaper i administrativa processer och rutiner. Du har arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet samt stor kunskap inom IT-området. Det är meriterande om du har arbetat i Ecos eller liknande verksamhetssystem. Vi ser gärna att du har kunskap i kommunal och offentlig lagstiftning.

Personliga egenskaper
Du är:

- Bra på att prioritera, strukturera och ta ansvar för ditt arbete

- Utvecklingsorienterad och ser förbättringsområden och möjligheter till effektivisering

- Kundfokuserad med känsla för god service och gott bemötande

- Duktig på att lyssna in vilka behov som finns i organisationen

- Positiv och vill bidra till att alla trivs på jobbet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

UPPLYSNINGAR

Marie Östberg, chef för ledningsstöd 023-86665.

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Ulrica Bergman, Saco, 023-82774

Christina Johansson, Vision, 023-82110

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation
Marie Östberg, Avdelningschef

Arbetsplats
Myntgatan 45

79160 Falun

Logga

Miljö- och systemadministratör

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb