miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo. Vi vill skapa en hållbar arbetsplats och kommun där alla kan känna sig trygga och ha framtidstro. Nu söker vi positiva, ansvarstagande och engagerade människor som vill vara med och bygga en hållbar framtid i Härnösand.

Om tjänsten

Samhällsförvaltningens miljöavdelning består för närvarande av nio medarbetare där vi ansvarar för tillsyn inom miljöbalken, livsmedelslagstiftning, alkohol, tobak och vissa läkemedel. Avdelningen arbetar även med naturvård och har en energi- och klimatrådgivare. Vi arbetar ofta tillsammans i olika grupper för att lära av varandra samt att vi har ett nära samarbete med samhällsförvaltningens andra avdelningar. Tillsammans jobbar vi för att skapa ett hållbart samhälle idag och för kommande generationer. 

Nu ser vi fram emot att få välkomna en engagerad kollega som under 1 år (med möjlighet till förlängning) vill förstärka vårt arbete, framförallt med livsmedelskontroll.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att utöva kontroll enligt livsmedelslagstiftningen men framförallt bedriva rådgivning och information till våra verksamhetsutövare. Du kan även komma att få handlägga ärenden inom andra av miljöavdelningens arbetsområden.

Du kommer att arbeta självständigt med handläggning men ett stort stöd finns alltid inom gruppen och vissa projekt genomförs tillsammans med kollegor. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller har en högskoleutbildning med inriktning mot livsmedel. Du kan också ha förvärvat kunskapen genom arbetserfarenhet inom området. Kunskap om livsmedelslagstiftningen är meriterande. Även erfarenhet från myndighetsutövning och arbete med tillsyn av dricksvatten är meriterande.

Du behöver vara flexibel och trivas med att ha ett varierat arbete men framför allt ha ett intresse för livsmedelsområdet. Du trivs med att samarbeta och har lätt för att göra dig förstådd både muntligt och skriftligt på svenska samt har god datorvana. Du har förmågan att planera och prioritera dina arbetsuppgifter självständigt. Du har ett öppet och serviceinriktat sätt då du kommer att samverka med kollegor, andra förvaltningar, företag och allmänhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du behöver ha körkort för personbil. 

Övrig information

Omfattning: Heltid i 1 år med möjlighet till förlängning.
Anställningsform: Allmän visstid
Lön: Individuell lönesättning.
Startdatum: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas under rekryteringsperioden, så vänta inte med din ansökan! Sista ansökningsdag 31 januari. 
Fackliga representanter går att nå via kommunens växel 0611-34 80 00.

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet, naturen och kulturen. Vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på konsthallen. Välkommen till Härnösand! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen vill vi att du söker tjänsten via denna annons. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt.

Kontakt:

Helene Lager, Miljöchef

0611-348101

helene.lager@harnosand.se

Linda Fransson, Miljöhandläggare

0611-348000

linda.fransson@harnosand.se

Miljöhandläggare med inriktning livsmedelstillsyn

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb