miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvårdsbidrag.

Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt.

Skinnskattebergs kommun tillhör finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun!

Verksamheten

Skinnskattebergs kommun har en gemensam miljö- och byggnadsavdelning med fem anställda. Avdelning Miljö- och bygg är en egen förvaltning som sorterar under miljö- och byggnadsnämnden och samverkar med Kommunstyrelseförvaltningen. Miljö- och byggnadskontoret arbetar med tillsyn enligt miljöbalken, livsmedels-, alkohol- och tobakslagstiftningen samt lov och tillsyn enligt PBL. 

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kommunen inom miljöområdet och vara en del av arbetet för en hållbar utveckling. Skinnskatteberg är en liten kommun vilket ger möjlighet till inflytande och stor flexibilitet i arbetet där du kan utveckla din roll efter kunskaper och önskemål.

Arbetsuppgifter

Arbetet som miljöinspektör innebär många kontakter med kommuninvånare och företagare, men också med politiker och andra tjänstemän i kommunen. Du kommer i första hand att arbeta med handläggning och tillsyn av enskilda avlopp, men också kunna hjälpa till vid övrig handläggning inom miljöverksamheten. Du kommer även att vara delaktig i kommunens övergripande miljöarbete för en hållbar utveckling. Arbetet är självständigt och utåtriktat och innebär mycket kontakter med allmänheten, företagare och kommunens övriga sektorer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom miljö- och hälsoskydd eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du bör ha erfarenhet av tillsyn enligt miljöbalken och arbete inom miljöförvaltning. Goda kunskaper i tillsynsmetodik och erfarenhet av myndighetsutövning är meriterande. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, har god datorvana och lätt för att hantera administrativa system.

Körkort B är ett krav för tjänsten.  

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, tar ansvar och bidrar med engagemang och vilja till att utveckla förvaltning samt att uppfylla kommunens mål och vision. Du har god social kompetens som bidrar till att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med våra verksamhetsutövare. Engagemang, flexibilitet och initiativkraft är viktiga egenskaper. 

Arbetstid/Varaktighet

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillsättning enligt överenskommelse.

Övrigt

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0222- 51 55 00.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Angelique Nyström

Förvaltningschef Miljö och Bygg

0222-515617

angelique.nystrom@skinnskatteberg.se

Dela detta jobb