miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Miljöinspektör för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Miljöinspektör för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en miljöhinspektör som kan påbörja ett uppdrag på södra sidan av Storstockholm. Uppdraget är på heltid under ca 6 månader med start 2023-03-31.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av tillsynsärenden som du förbereder, genomför och följer upp enligt miljöbalken. Du kommer även handlägga anmälningar samt ge stöd och service till verksamhetsutövare och medborgare.

Vi söker dig som är utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör, eller har motsvarande universitets- eller högskoleutbildning. Goda kunskaper inom miljöbalkslagstiftningen och erfarenhet av tillsyn enligt miljöbalken ses som meriterande. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen så ser vi att du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat. Du kommer att vara en viktig del av arbetsgruppen vilket ställer krav på bra samarbetsförmåga och att du vill bidra till ett positivt arbetsklimat. 

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker hos kunden. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.


Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se eller 073-415 43 16.
 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Miljöinspektör för konsultuppdrag

Fasticon AB