miljojobb.se

Om arbetsplatsen
Höör ligger mitt i Skåne, har goda tågförbindelser, vacker natur, snart 17 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1400 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit. Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och hjälps åt att skapa god arbetstrivsel genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor och medborgare. Hög serviceanda, professionalitet och engagemang utmärker vår organisation.

Arbetsuppgifter
Miljöenheten i Höör söker en positiv och serviceinriktad miljöinspektör. Som miljöinspektör kommer du att arbeta med tillsyn enligt miljöbalken. Dina arbetsuppgifter som miljöinspektör innebär att handlägga inkommande ärenden, planera och genomföra tillsynsbesök samt utforma beslut och inspektionsrapporter. I arbetsuppgifterna ingår även att handlägga anmälningar, ansökningar och klagomål. En viktig del i arbetet är att ge information och vägledning till både verksamheter och enskilda.

Kvalifikationer

  • Du som söker har genomgått miljö- och hälsoskyddsutbildning eller annan likvärdig utbildning och har erfarenhet av myndighetsutövning. Erfarenhet av arbete som miljöinspektör är ett krav och erfarenhet av arbete med lantbrukstillsyn, miljöfarlig verksamhet såsom mekaniska verksamheter och skjutbanor är meriterande.

  • Du gillar att arbeta med människor och tycker det är viktigt med gott bemötande.

  • Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

  • Du är van att arbeta såväl självständigt som i team.

  • Du är drivande, och har god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du har god datorvana och B-körkort. Vi använder ärendehanteringssystemet Vision.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde snarast.

Kontakt
Kontaktperson
Facklig företrädare
Gunilla Dencker Skog Fackliga företrädare nås via kommunens växel

Kansli- och miljöchef
0413-281 63 0413-28000
gunilla.skog@hoor.se

Övrigt
Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga politiska beslut fattas samt att den inte behöver tas i anspråk för internt bruk.

Vi tillämpar löpande urval.

Som anställd i Höörs kommun har du friskvårdspeng som anställningsförmån, vidare tillämpar vi rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

logga

Miljöinspektör till Höör

Företag Höörs Kommun
Ort
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb