miljojobb.se

Vill du vara med och utveckla Jönköping? Vill du som med din kunskap och erfarenhet vara med och bidra med att ta kommunens miljöarbete mot nya mål? Då har du ett jobb att söka.

Vi söker dig som har gedigna kunskaper inom miljö, som är duktig på att bygga och underhålla relationer och ser möjligheter i förändring. Du arbetar mot mål, fokuserar på resultat och har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Samarbete är en självklarhet för dig och med ditt lugna och in lyssnande sätt stöttar du andra i att leverera lösningar inom området.

Din roll
Rollen som miljöledare innebär att:
- självständigt kartlägga fakta, planera, prioritera och arbeta fram erforderliga underlag och metoder för miljökravställande samt uppföljning av dessa.
- självständigt och tillsammans med upphandlare/referensgrupp ställa krav i upphandling samt genomföra uppföljning.
- tillhandahålla kvalificerad rådgivning och vara biträde till kommunens verksamheter, bolag, och samarbetskommuner i miljö-/upphandlingsrelaterade frågor.

Vi använder IT-systemet Mercell, TendSign under upphandlingsprocessen.

Vi söker
Du har en högskoleutbildning inom miljöområdet och några års erfarenhet, gärna av arbete i en offentlig organisation. Kunskap i Lagen om offentlig upphandling är meriterande.

Om oss
Upphandlingsavdelningen genomför upphandlingar för alla verksamheter inom Jönköpings kommun. Vi upphandlar varor, tjänster och entreprenader i form av objekts- och ramavtalsupphandlingar. Arbete sker i hela processen som omfattar marknads- och behovsanalys, kravställning av miljöfrågor i samband med upphandling, utvärdering och uppföljning.

För frågor
Kontakta upphandlingschef Hans Classon, tfn 036-10 5501.

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb. Välkommen att söka tjänsten! 

Miljöledare

Ort
Utgår

2021-06-24

Ansök nu

Dela detta jobb