miljojobb.se

NU SÖKER VI EN KVALITETSTEKNIKER TILL SPECIALPLAST I GISLAVED!

Företag Junic
Ort
Utgår

2021-10-27

Ansök nu

NU SÖKER VI EN KVALITETSTEKNIKER TILL SPECIALPLAST I GISLAVED!

Företagsinformation

Specialplast är en systemleverantör inom plastsvetsning. I över 60 år har vi producerat mjukplastprodukter i hög kvalitet. Vi gör det svåra ganska enkelt. Det handlar om erfarenhet, lyhördhet, kunskap och kapacitet. Tillsammans med kund utvecklar vi produkter inom vitt skilda användningsområden. Vi tror på en nära kundrelation samt effektiva interna och externa processer. Idag arbetar vi emot 3 olika kundkategorier: Medicin, Special och Kontor. Vi erbjuder förstklassig renrumsproduktion och är certifierade enligt ISO 13485, ISO 9001 och ISO 14000.

Tjänstebeskrivning
I din roll som kvalitetstekniker är du med och utvecklar samt följer upp verksamheten mot satta kvalitetsmål/nyckeltal. Ditt proaktiva arbete motiverar medarbetarna i organisationen att öka sin medvetenhet kring produkt och process för att både bevara och förbättra vårt ledningssystem.

Dina arbetsuppgifter

- Kvalitetssäkring av process och produkter.

- Löpande hantering av materialflödet till/från vår Medicalavdelning.

- Mottagningskontroller.

- Materialhantering och produktionskontroller.

- Batchprotokoll/Frisläppning.

- Produktionsuppföljning.

- Viss hantering och kalibrering av mätdon.

- Hålla vår kemikalielista uppdaterad med rätt information och tillhörande datablad.

- Sköta och logga vår avfallshantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har viss erfarenhet av kvalitet- och miljöarbete. Gärna med en relevant utbildning i grunden. Du har god kunskap om kvalitets- och miljöstandarder och kraven för certifieringar i ISO 9001, ISO 14 000. Viktigt att du  behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är drivande, en "doer" och tar stort ägarskap över dina processer. Du planerar och utför ditt arbete självständigt på ett effektivt sätt med hög kvalitet. Du har ett förbättringstänk och att arbeta med processer och flöden är något som du brinner för. Du är strukturerad och noggrann med en administrativ ådra. Det är viktigt att du är en lagspelare och kommunikativ både i tal och skrift samt att du inte har några problem att samarbeta med olika funktioner och personer.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Specialplast med Junic AB och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV och personliga brev på www. junic.se. Urval och intervjuer med sökande sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Outi Mäkinen Fränberg på 0371-830 60.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

NU SÖKER VI EN KVALITETSTEKNIKER TILL SPECIALPLAST I GISLAVED!

Junic