miljojobb.se

Med 25 år i branschen har vi en stor samlad erfarenhet, det tillsammans med ett brett nätverk gör att vi kan erbjuda en mängd tjänster. Allt från att utföra fältarbeten och leverera specifika resultat till kompletta utredningar.

MITTA fortsätter att växa i Göteborgsregionen. Nu vill vi komplettera vår laguppställning med Dig som har erfarenhet av att agera uppdragsledare inom geoteknik, du som har varit med några år och som har jobbat inom geoteknikens alla förekommande skeden.

Dina arbetsuppgifter som uppdragsledare hos oss på Mitta avser alla vanligt förekommande arbetsuppgifter som geotekniker, men även att du deltar i och genomför anbudsberäkningar och håller en kontinuerlig kontakt med såväl beställare som leverantörer och andra inblandade i dina aktuella uppdrag. Du har ett ansvar för att säkerställa ekonomin i dina uppdrag. Du leder uppdragen på ett sådant sätt att arbetets omfattning, tidplan, logistik och övriga förhållande utförs på bästa möjliga sätt, samt att du säkerställer att alla intressenter löpande uppdateras. Du har till en viss grad även en säljande roll. För att detta ska hanteras på bästa möjliga sätt är det meriterande om du redan är etablerad på marknaden regionalt, men dina marknadserfarenheter kan också komma från andra håll i landet.  

Du har med dig en för uppdraget relevant akademisk utbildning. Din placering för detta uppdrag är på vårt Göteborgskontor.

Vi lägger en stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är planerande, kvalitetsmedveten, kommunikativ samt att du har god samarbetsförmåga. Att kunna arbeta såväl självständigt som i team är viktigt för oss på Mitta. Vi erbjuder dig en miljö där du får arbeta väldigt fritt med ett eget ansvar, men vi ser också att vi kan stimulera din personliga utveckling med ett internt nätverk av kunniga konsulter med möjligheter till utbyte av erfarenheter. Om du är den vi söker, så erbjuder vi dig att få vara med om en spännande resa att starta upp en ny verksamhet lokalt. Från september 2020 kommer vi att etablera och utveckla en geoteknisk avdelning i Göteborg, där vi sedan tidigare har vårt geolabb och en handläggare inom geoteknik. Nu avser vi även att starta en ny fältgrupp i Göteborg från och med 1:a september. Denna satsning vill vi gärna att du, som har rätt profil och erfarenhet också blir en del av!

Låter det intressant? Då är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 2020-09-03. Vi arbetar löpande med urval, du kan därför komma att bli kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår verksamhetsutvecklare Johan Ericsson, på tel. 070 – 689 15 53 eller via email, johan.ericsson@mitta.se

Du kan även kontakta rekryterande chef i Göteborg, Christina Mörtvik på tel. 073-624 68 43 eller via email, christina.mortvik@mitta.se

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

Vi undanber oss kontakt av rekryteringsföretag och försäljare av platsannonser.

 

 

 

logo

Nu söker vi Uppdragsledare inom geoteknik till Göteborg

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb