miljojobb.se

Parkarbetare till Parkenheten i Uppsala

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-02-28

Ansök nu

Parkarbetare till Parkenheten i Uppsala

Har du erfarenhet av arbete som parkarbetare och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som parkarbetare. Vi på parkenheten erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till avancemang. Välkommen med din ansökan!

Parkenheten som är en enhet inom Stadsbyggnadsförvaltningen sköter och underhåller Uppsala kommuns parker och grönområden.

Mer information hittar du på: Parkenheten (https://www.uppsala.se/kultur-och-fritid/natur-parker-och-friluftsliv/parker-lekplatser-och-hundrastgardar/parker)

Ditt uppdrag

I arbetet ingår att arbeta med skötsel och underhåll av kommunens skogar, parker och grönområden, kontrollera, beskära och sköta om träd, häckar, buskage, planteringsytor och gräsytor och hårdgjorda ytor. Det ingår även att arbeta med den kommunala utsmyckningen med exempelvis utplanteringsväxter, utföra rondering och säkerhetskontroller av lekplatser samt utegym och spontanidrottsytor.

I uppdraget ingår även att:

  • utföra daglig tillsyn av kommunens blommor

  • plantera träd, buskar och säsongsväxter

  • bekämpa ogräs

  • fälla träd

  • sopa och rengöra ytor

  • röja sly

Din bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig som har grundläggande trädgårdsutbildning eller erfarenhet av arbete med grönyteskötsel som prövas likvärdigt. Det är dessutom meriterande om du har någon form av trädgårdsutbildning och utbildning i Säkerhet på väg. Du har erfarenhet av arbete som parkarbetare. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av park- och trädgårdsarbete inom kommunal verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift samt har B-körkort. Det är även meriterande om du har motorsågskort, röjsågskort och skyliftkort.

Du tar dig an ändrade förutsättningar med ett öppet sinne. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som anstränger dig för att leverera god service inom rimliga gränser. Sist men inte minst söker vi dig med förmågan att organisera, planera och utföra ditt arbete på ett strukturerat sätt. Du ser till att driva ditt arbete framåt för att uppnå dina mål.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Westermark, arbetsledare, 072-468 26 13

Facklig företrädare:

Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Dela detta jobb

Parkarbetare till Parkenheten i Uppsala

Uppsala kommun