miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektledare fylld av energi Östersund - SI Jadaab

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

Projektledare fylld av energi Östersund - SI Jadaab

VI SÖKER EN PROJEKTLEDARE FYLLD AV ENERGI!

Nu söker vi en projektledare med tydligt energifokus

I denna roll kan du både bereda väg för våra automationsprojekt, och komma med förslag på energieffektiviserande åtgärder.

Det är du som projektledare som är frontfiguren och har koll på såväl entreprenadjuridiken som vårt metodiska och strukturerade sätt att arbeta – ofta i flera parallella projekt. Du har god social förmåga och är både noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med tydliga tidsramar och deadlines och du får samarbetet med dina kollegor och andra entreprenörer att flyta på. Som person är du är ingen ensamvarg, utan du vet att vi hjälps åt på JADAAB för att nå ännu lite längre – tillsammans.

Du kommer också vara detektiven för att hitta lönsamma besparingar hos våra kunder, och som ser till att dessa energieffektiviseringar kommer att göra nytta under lång tid framöver. Du kommer att göra verklig skillnad – som syns. Och när du får sätta tänderna i energibesparingar, lönsamhetskalkyler, energibalanser och i analyserandet av flödesbilder, då känner du dig hemma. Du utför energikartläggningar och föreslår smarta åtgärder.

VAD GÖR DU?
Ditt jobb är en kombination av arbete framför datorn och besiktningar och samordnade provningar ute på fältet. Du kan mycket väl ta ansvar under uppstarten av nya projekt, för att vid andra tillfällen behöva förmågan att jobba koncentrerat med analys och strategi. Du vill förmedla kunskap, förståelse och insikter, så att kunden ska fatta de långsiktigt miljö- och energirätta besluten.

VEM ÄR DU?
Du är omgiven av kompetenta och lösningsinriktade kollegor och ihop med dem tar du dig an våra intressanta projekt och utmaningar. Att jobba hos JADAAB görs bäst av dig som vänder och vrider på alla fakta tills du fattat hur energin verkligen används, och hur användningen kan göras ännu effektivare. Du utför energikartläggningar och föreslår smarta åtgärder. Du vill också vara spindeln i nätet, och i tanken ligger du steg före. Vi söker dig som inser att tillsammans blir vi starka, och kommer därmed jobba tätt med alla andra discipliner inom JADAAB och andra entreprenörer – allt för att det sammanlagda resultatet ska bli så bra som möjligt. Tempot är ofta högt, men du har förmågan att hålla huvudet kallt så att helheten och riktningen inte går förlorad.

VÅRA ÖNSKEMÅL:
– Du har en högskoleutbildning, gärna med inriktning mot energi
– Du har gärna erfarenhet av att arbeta strukturerat med energirelaterade frågor
– Om du har erfarenhet från fastighetsbranschen är det toppen
– Du är drivande och arbetar strukturerat, både självständigt och i grupp
– Du är kommunikativ i både tal och skrift 
– Du har körkort
– Du är ödmjuk och jordnära även under press
– Meriterande är att du är certifierad energiexpert som får utföra energideklarationer och/eller certifierad energikartläggare med rätt att genomföra EKL

VILKA ÄR VI?
JADAAB är en del av Systeminstallation.
Alla vi p
å SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

Idag är vi över 160 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Logistik, Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI!

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 15 juni 2022
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Östersund
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: jobb@jadaab.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Marcus Forseth, 073-808 76 71

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Projektledare fylld av energi Östersund - SI Jadaab

Systeminstallation