miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Säkerhetsskyddssamordnare - Vattenfall Eldistribution

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2022-02-14

Ansök nu

Säkerhetsskyddssamordnare - Vattenfall Eldistribution

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.
 
Inom en generation ska Vattenfalls kunder kunna leva ett klimatsmartare liv, fritt från fossila bränslen – vi har redan påbörjat den resan. Kunder, företag, politiska beslutsfattare och övrig omvärld har höga förväntningar på att energibranschen ska ställas om för att möta fler och nya krav. För att uppnå framtidens elnät så har säkerhetsfunktionen en central roll att arbeta förebyggande mot hot och risker. Elnätet är Sveriges viktigaste samhällsfunktion.
  
Din roll

Vattenfall Eldistribution lyder under säkerhetsskyddslagen och har en central roll för ett fungerande samhälle och för totalförsvaret.

Du kommer spela en nyckelroll för att främja en säkerhetskyddskultur inom organisationen och hjälpa till att implementera viktiga delar av säkerhetsskyddet in i våra processer.
  
Du kommer även arbeta med:

  • Samordna och inrikta säkerhetsskyddarbetet inom bolaget.
  • Stöd till verksamheten gällande hantering av informationsrisker kopplade till säkerhetsskyddslagen.
  • Stödja verksamheten med säkerhetsanalyser och säkerhetsskyddsplaner.
  • Stötta i framtagandet av kravställning inom säkerhetsskyddet.
  • Stötta med säkerhetsskyddade upphandlingar
  • Ansvara för säkerhetsskyddet i den årliga affärsplanen samt utföra och / eller samordna revisioner inom säkerhetsskyddet.
  • Utbilda inom säkerhetsskydd

Vi söker dig som

Har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter.

Du har minst 3 års erfarenhet av säkerhetsskyddsarbete och en god förståelse av säkerhetsskyddet, den säkerhetspolitiska agendan och omvärldsfaktorer som påverkar samhällskritiska funktioner.

Du har även djupgående förståelse om nationella och europeiska lagar.
  
Vi ligger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker har en hög professionell etik och integritet. Du har ett öga för struktur och kvalitet där du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar när du fattar beslut. Vidare är du självständig i ditt arbete och kan nå goda resultat i komplexa frågeställningar.
  
Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med en bra gemenskap där du kommer känna dig inkluderad. På Vattenfall Eldistribution är vi öppna och generösa med våra kunskaper, insikter och idéer samt ställer upp för varandra. Vi är positiva till att du vill utvecklas och utforska nya områden inom företaget. Vi vill skapa tydlighet genom vår karriärs- och utvecklingsmodell för att du ska känna att du går åt rätt håll. Vi tror också att ett positivt samarbetsklimat inspirerar, utvecklar och inkluderar. Det ger oss energi och får oss alla att prestera och utvecklas. Vi tror även att en bra balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt och skapar harmoni och effektivitet både hemma och på jobbet.
  
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
  
Övrig information

Rekryterande chef Pär Forslund, +46706262711

Rekryterare Johan Macdonald, +46730852763
  
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
  
Sista ansökningsdag: 10 Januari

Placeringsort: Stockholm,Solna
  
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Läs mer om oss https://www.vattenfalleldistribution.se/

 

 

 

Dela detta jobb

Säkerhetsskyddssamordnare - Vattenfall Eldistribution

Vattenfall AB