miljojobb.se

loga

Säsongsarbetare - utemiljö

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Säsongsarbetare - utemiljö

Nu söker vi medarbetare som kan förstärka vår verksamhet under sommarsäsongen 2021 med start 1 april.

Vi söker personer som arbetar i skötselgrupper samt förare till gräsklippning och heat weed. Tjänsterna är placerade i Lund.

Vad ska du göra?
För skötselgrupperna består arbetsuppgifterna huvudsakligen av ogräsrensning, beskärning och häckklippning. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd och buskar förekommer. Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på föreningarna.

De som klipper gräset har en runda som man ansvarar för att det skall vara utfört varje vecka. När det är tid över hjälper man till i någon av skötselgrupperna. Detsamma gäller för förare till heat weed.

Att arbeta med trädgård är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans era dagar och tar egna initiativ – ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus, och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs vid datorn och på mobilen.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende.

Eftersom ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta, är prestiglös och bidrar med god stämning i gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakten med de boende i bostadsrättsföreningarna. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Eftersom delar av ditt arbete sker vid datorn krävs datorvana.

Då vi arbetar med maskiner och motordrivna trädgårdsredskap är maskinvana ett krav. Liftkort, röjsåg och motorsågskort är meriterande.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

B-körkort för manuell växellåda är ett krav.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2021-01-31. 

Endast ansökningar inskickade via vår hemsida kommer att behandlas. 

Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta Helene Klingberg via mailadress: helene.klingberg@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Säsongsarbetare - utemiljö

Riksbyggen