miljojobb.se

Med 25 år i branschen har vi en stor samlad erfarenhet, det tillsammans med ett brett nätverk gör att vi kan erbjuda en mängd tjänster. Allt från att utföra fältarbeten och leverera specifika resultat till kompletta utredningar.

Mitta AB fortsätter att expandera över landet, och nu är det äntligen dags för oss att utöka verksamheten i Linköping.

Vi söker dig som arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt, men också klarar av att hantera situationer där alla fakta och alla förutsättningar kanske inte alltid är givna i förväg. Du har lätt för att planera och ser möjligheter i förändringar samt har en hög grad av flexibilitet. Vidare är du utåtriktad, du skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.

Du har en hög kunskap inom geoteknik, något som du troligen har skaffat både via en relevant eftergymnasial/ akademisk utbildning, men även via flera års arbetslivserfarenheter inom området. Du som söker känner att du besitter kunskaper som du gärna vill vidareutveckla inom en konsultverksamhet med ett tydligt entreprenörsfokus.

Du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Som geotekniker kommer du att arbeta med geoprojekt i samtliga förekommande skeden – men något som också kan anpassas efter just dina erfarenheter och kunskaper. Du kommer att vara delaktig i såväl planering som utförande, och genom att vi inom Mitta gärna ser en god mix av både specialistkunskap och bredd hos våra anställda, så kan det innefatta både planering av fältarbete, visst genomförande av fältarbete, sammanställning och värdering av resultat, upprättande av ritningar, geotekniska beräkningar och rapportskrivning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som tillsammans med övriga medarbetare. Du kommer att vara en del i anbudsprocessen men även agera uppdragsledare och vara kontaktperson till kunder, leverantörer och andra inblandade parter.
Din placering för detta uppdrag är på vårt Linköpingskontor, men placering kan även vara möjlig på annan ort i landet.

Vad innebär det att vara medarbetare på Mitta?

Vi erbjuder dig en miljö där du får ta eget ansvar och som stimulerar din personliga utveckling. Detta möjliggörs genom att du kommer ingå i vår konsultgrupp som består av medarbetare med ett brett spann av kompetens inom mät, geo och miljö.

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Vi arbetar inom vår egen ”Mitta akademi” med vidareutveckling och utbildningar.

Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en spännande framtid framför sig. Vi tillhandahåller kvalitativa tjänster inom samhällsbyggnad på ett hållbart sätt, genom ett brett utbud inom geoteknik, laboratorium, mätning, vatten och miljö. Vi sysselsätter över 400 specialister på över 30 orter runt om i Sverige och Finland och fortsätter stadigt att växa.

Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår verksamhetsutvecklare tillika specialist inom området:

Johan Ericsson, på tel.: 070 – 689 15 53 eller via mejl: johan.ericsson@mitta.se

Självklart kan du också kontakta rekryterande chef för Linköpingskontoret, Erik Svahn 0706-67 16 36 eller via mail; erik.svahn@mitta.se

Låter det intressant så här långt? Ja då är du välkommen att skicka in din ansökan senast den 2020-09-03. Ansökan sker på svenska. Specificera även gärna i din ansökan hur du tror att du kan bidra till vår verksamhet.

Intervjuer kommer att hållas under augusti/september månad.

Läs gärna mer om oss på www.mitta.se

 

 

logo

Senior geotekniker till Mittas kontor i Linköping

Företag Mitta AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb