miljojobb.se

Logga

Städare/städerska till Skarpö utbildning & konferensanläggning

Företag Systembolaget
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Städare/städerska till Skarpö utbildning & konferensanläggning

Till vår utbildning & konferensanläggning på Skarpö söker vi nu Städare/städerska.

Vi kan erbjuda dig en inspirerande miljö, där du arbetar tillsammans med kollegor i en grupp som präglas av respekt, öppenhet och glädje!

Om oss

Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 40 procent högre, beräknar forskarna.

Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill. Så vår utmaning är att göra allt vi kan för att kunderna ska bli nöjdare och nöjdare – utan att öka försäljningen. Det är ingen lätt utmaning, men både rolig och meningsfull.

Utanför Vaxholm ligger den vackra ön Skarpö där Skarpö utbildning & konferens är beläget. Systembolaget har bedrivit utbildningsverksamhet här sedan 1979. På Skarpö utbildning & konferens arbetar man i ett gemensamt team bestående av ungefär 20 personer som alla har ett brinnande intresse för service och värdskap. Majoriteten av Systembolagets många utbildningar och konferenser är förlagda hit

Rollen

Det dagliga arbetet kommer att utföras med gästen i fokus. Vår utbildnings- och konferensanläggning har jobbar målinriktat på att minimera vår klimatpåverkan genom att, vi använder så lite kemikalier som möjligt Hela anläggningen är Svanen-märkt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % av heltid med tillträde 9:e mars.

Arbetstiderna är varierande under dagtid.

Om dig

Vi letar efter dig som är en utpräglad lagspelare som inte är rädd för att tänka nytt.

Som person är du dynamisk, driven samt omtänksam och tycker om att ta ansvar. Du tycker om att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du vet att du i din roll är hela Systembolagets ansikte utåt.

Då Skarpö utbildning & konferens är lantligt beläget i Skärgården är körkort och tillgång till egen bil ett krav. För att jobba på Systembolaget måste du ha fyllt 20 år.

Om din utveckling hos oss

Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Bäfverfeldt, gruppchef, på telefonnummer 08-503 305 48, Niclas.bafverfeldt@systembolaget.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 7:e februari. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller brev.

Dela detta jobb

Logga
Städare/städerska till Skarpö utbildning & konferensanläggning

Systembolaget