miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SEMESTERVIKARIE TILL LABORATORIET

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-27

Ansök nu

STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SEMESTERVIKARIE TILL LABORATORIET

Stora Enso Hyltebruk ligger i Hallands inland ca 5 mil öster om Halmstad. Bruket har en kapacitet på ca 250 000 ton tidningspapper, baserat på lokalt producerad granmassaved. Stora Enso har också valt att investera i ny produktion i Hyltebruk som avser Circular Solutions och Formed Fiber.

Nu har du möjlighet att bli en del av Stora Enso och Hylte bruk under sommaren 2023!

Till vårt laboratorium söker vi nu dig med en positiv inställning och stort intresse för analys.


VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi erbjuder ett varierat och lärorikt sommarjobb på vår laboratorieavdelning där du får ingå i ett team som arbetar tillsammans. Rollen innebär ett fritt men ansvarsfullt arbete där du framför allt kommer arbeta med att utföra provtagningar.

OM TJÄNSTEN

Som sommarvikarie på vår laboratorieavdelning kommer du till största del att stötta dina kollegor genom att förbereda, utföra, samt utvärdera olika typer av provtagningar på massa- och pappersprodukter. Du rapporterar resultaten i vårt labbdatasystem och i vissa fall även till interna kunder. Därtill förekommer det att du har ansvar för laboratoriets instrument.

Du har ett nära samarbete med laboratorieingenjör, driftpersonal och underhållspersonal inom aktuellt arbetsområde. Vårt mål är att alltid leverera högkvalitativa analyssvar till våra produktionsenheter.

Semestervikariatet pågår från och med juni till och med augusti. Tidigare tillsättningar kan komma att ske. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt till dagtid.

VEM ÄR DU?

Som person är du positiv med en proaktiv inställning till utmaningar där du fokuserar på att se lösningar i stället för problem. Du är nyfiken med intresse för att lära dig nya saker.

I ditt arbete är du kvalitetsmedveten och noggrann. Du ser vad som behöver göras och tar ansvar tillsammans med gruppen.

Eftersom vi arbetar i team för att uppfylla våra gemensamma mål är det viktigt att du tycker om att arbeta i grupp tillsammans med dina arbetskamrater. En stor del av arbetet utförs dock på egen hand och därför är det viktigt att du är motiverad samt kan ta egna initiativ och arbeta självständigt.

DINA KUNSKAPER OCH ERFARENHETER

Du som söker till oss ska vara minst 18 år fyllda vid anställningens början.

Vi söker dig som har pågående gymnasieutbildning eller högskoleutbildning med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning. Det är meriterande om du har vidareutbildat dig inom ämnet samt om du har yrkeserfarenhet av laborativt arbete. Därtill är B- körkort starkt meriterande.  

Rollen kräver att du hanterar svenska och engelska i tal och i skrift. samt att du har en god datorvana. Erfarenhet av SAP är meriterande. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina förmågor inom samarbete, flexibilitet och ansvarstagande.

ÖVRIGT 

Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Lovisa Karlsson på telefon 070-234 09 26 eller email: lovisa.karlsson@storaenso.com.

Sista ansökningsdag är 28 februari men tveka inte att skicka in din ansökan redan nu då vi genomför löpande urval och kan komma att höra av oss under pågående annonsering.

På Stora Enso Paper värdesätter vi att spegla samhället och anser att kvalitéer som jämn könsfördelning och mångfald är en tillgång för verksamheten. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
STORA ENSO HYLTE BRUK AB SÖKER SEMESTERVIKARIE TILL LABORATORIET

Workspace Recruit