miljojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Miljojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Strukturerad Hållbarhetsansvarig

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Strukturerad Hållbarhetsansvarig

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Rotebro eller Örebro Anställningsform: Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare 

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder dig en övergripande roll i en organisation som har en hög medvetenhet i hållbarhetsfrågor. Som Hållbarhetsansvarig får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll med ansvaret för vidareutvecklingen av vårt ISO-certifierade ledningssystem och våra övriga hållbarhetsfrågor.

Arbetet omfattar både strategiska arbetsuppgifter samt den systematiska vidareutvecklingen av vårt ledningssystem och operativt stöd till övriga organisationen avseende Hållbarhet. Vi har definierat att kvalitet, arbetsmiljö och miljö också ingår i begreppet hållbarhet. I rollen ingår att ansvara för och genomföra såväl interna som att samordna externa revisioner av verksamhetssystemet samt hålla kontakterna med moderbolaget. Du rapporterar till hållbarhetsansvarig i företagsledningen.

Vi söker dig med...
Ett stort intresse och kunskap för ditt område och är duktig på att entusiasmera och få med dig andra. Du driver igenom fattade beslut och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete. För att lyckas i rollen behöver du ha med dig minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roller, gärna inom handel. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning inom hållbarhet. Vidare ser vi gärna att du har god kunskap om gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem. Du kommunicerar väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift, och har god förmåga att vara tydlig

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2022-08-31. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Karen Kruger, IT Direktör, tlfn. 08 923 883. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Strukturerad Hållbarhetsansvarig

Elektroskandia