miljojobb.se

Svanens hus-team söker handläggare!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-16

Ansök nu

Svanens hus-team söker handläggare!

 

Vårt affärsområde för hus & renovering söker nu en föräldraledighetsvikarie. Affärsområdet arbetar med att svanenmärka småhus, flerbostadshus och byggnader för skolor och förskolor. Arbetet innebär att du kommer att granska och vägleda byggbolag i deras arbete med att nå sitt mål med Svanenlicens för sina byggnader.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning, gärna med bygginriktning. Det är viktigt för oss att du har stor förståelse för förutsättningarna inom de branscher vi miljömärker, därför är det meriterande om du har praktisk erfarenhet kopplad till byggnation av hus. 

Vi ser positivt på om du har allmänna kunskaper om miljö- och hållbarhetsfrågor, samt erfarenhet av andra miljöcertifieringssystem, såsom LEED, BREEAM eller Miljöbyggnad.

För att vara framgångsrik i rollen som handläggare är du van att snabbt kunna sammanställa och granska information. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, även på engelska. Du behärskar Officepaketet och det är positivt om du har erfarenhet från arbete i Microsoft Dynamics CRM-system. Eftersom tjänsten normalt även innefattar en del resor förutsätter vi att du har B-körkort.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta såväl självständigt som med kollegor. Du är strukturerad och använder din analytiska förmåga för att lösa problem och hitta kreativa lösningar. Vidare har du integritet samtidigt som du kan anpassa dig efter skiftande förutsättningar när arbetet kräver. Du har ett gott omdöme vilket innebär att du gör korrekta avvägningar och prioriteringar och du bidrar också med ett positivt förhållningssätt. I rollen som handläggare hos oss värdesätter vi även att du är drivande och samarbetsinriktad.

Naturligtvis delar du också våra värderingar och visionen om ett hållbart samhälle.

Vi hoppas att du kan börja så snart som möjligt. Vikariatet sträcker sig minst till 2022-06-30.

 Är du intresserad?
Vill du veta mer om jobbet och vad vi erbjuder, kontakta Affärsområdeschef Stefan Björling på stefan.bjorling@svanen.se 

Välkommen att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg senast den 16 augusti 2021.  

Miljömärkning Sverige har det övergripande ansvaret för miljömärkena Svanen och EU-Blomman i Sverige. Bolaget ägs till 100 % av staten. Verksamheten har inget ekonomiskt vinstsyfte och finansieras dels genom en avgift från de företag som har miljömärkningslicenser, dels genom ett statligt bidrag.

Vi erbjuder en modern och flexibel arbetsplats med stort fokus på friskvård, så som generöst motionsbidrag och sjukvårdsförsäkring. Vi har 6 veckors semester och flexibla arbetstider med möjligheter att jobba hemifrån vissa dagar även när det inte är pandemi. Vårt kontor är beläget på Södermalm nära Medborgarplatsen.

Facklig kontaktperson för Akademikerna är Maria Tengqvist, maria.tengqvist@svanen.se

Facklig kontaktperson för Unionen Lina Webrell, lina.webrell@svanen.se

Vi tackar vänligt men bestämt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

 

Dela detta jobb

Svanens hus-team söker handläggare!

Miljömärkning Sverige AB