miljojobb.se

logga

Svensk Handel söker Arbetsmiljöexpert

Ansök nu

Svensk Handel söker Arbetsmiljöexpert

Har du en gedigen kompetens och ett stort engagemang för arbetsmiljöfrågor? Tycker du handeln är en spännande bransch där du vill bidra med din kunskap för att utveckla handelns företag inom arbetsmiljöområdet? Vill du driva utvecklingsarbetet för branschen, bevaka och påverka arbetsmiljöreglerna? Då kanske du är vår nya kollega.

Avdelningen Arbetsrätt och Förhandling består av drygt 40 experter inom arbetsrätt, arbetsmiljö och förhandling och har en central roll inom Svensk Handel. Vi söker nu en arbetsmiljöexpert till vårt engagerade och trevliga team.

Ditt uppdrag

I din roll som arbetsmiljöexpert arbetar du med klassiska arbetsmiljöfrågor men även med handelns säkerhetsfrågor. I expertrollen ger du stöd till medlemsföretagen och företräder Svensk Handels intressen inom arbetsmiljöområdet. I din roll som arbetsmiljöexpert kommer du framförallt att ansvara för frågor som rör den fysiska arbetsmiljön inom handeln. Du blir en av Svensk Handels två experter inom arbetsmiljöområdet.

Exempel på arbetsuppgifter
Rådgivning och utbildning inom arbetsmiljö och säkerhet. Ingå i samverkansgrupper inom arbetsmiljö och säkerhet. Framtagande av information till medlemsföretag

Om dig

Vi ser gärna att du har universitets- eller högskoleutbildning inom arbetsmiljöområdet, arbetsmiljöingenjör eller motsvarande Vi ser även gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete med arbetsmiljöfrågor. Du är van att hålla utbildningar för t.ex. arbetsgivarrepresentanter och får gärna vara van att ta fram enkel och lättbegriplig information om arbetsmiljö. Det är ett plus om du har erfarenhet av säkerhetsfrågor.

Du är en nyfiken, driven och självgående person med god social kompetens som tycker om att ha många kontakter, såväl externt som internt. För att du ska trivas hos oss är du en prestigelös lösningsorienterad lagspelare som drivs av att skapa goda resultat.

Vi erbjuder

Som medarbetare på Svensk Handel blir du en del av en organisation med mycket kompetens och stort engagemang för handelns utveckling. Vi arbetar hårt för att nå våra mål men glömmer inte att ha roligt på vägen. Vi har bra arbetstider och övriga anställningsvillkor.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Handel med Jurek HR. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Vänligen notera att urval sker löpande och att vi inte tar emot ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing på cecilia.hasslev.billing@jurek.se.

Svensk Handel är en arbetsgivar- och branschorganisation som företräder företag med verksamhet inom parti- detalj och e-handeln. Svensk Handels uppdrag är att stärka handelns konkurrenskraft. Vi har idag cirka 9 000 stora som små medlemsföretag däribland H&M, IKEA, Martin Servera, ICA och Clas Ohlson. Vårt huvudkontor finns i Svensk Handels Hus på Regeringsgatan 60 i Stockholm. Vi har även regionkontor på sju orter runt om i landet.

Dela detta jobb

logga
Svensk Handel söker Arbetsmiljöexpert

Jurek