miljojobb.se

Trädgårdsarbetare med erfarenhet

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Trädgårdsarbetare med erfarenhet

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom Facility Management (FM) som vaktmästartjänster, städning, skötsel av kommunens fastigheter och utemiljön runt dem. Övriga tjänster är måltider, IT, fordon, HR-administration och invånarvägledning.

Arbetsuppgifter

Brinner du för det gröna? Vi söker dig som är serviceinriktad och som vill vara med och bidra till att vi når de mål vi har fått av våra beställare. Uppdragen handlar om att skapa en god utemiljö på förskolor, skolor och andra kommunala verksamheter. Förekommande arbetsuppgifter: - ogräsrensning - skötsel av hårdgjorda ytor - gräsklippning - gräsputs - häckklippning - beskärning av buskar och träd - bevattning - plantering I det dagliga arbetet har du även möjlighet att använda dina kunskaper för att påverka de uppdrag vi har. Det kan handla om att ge förslag till förändring av en svårskött yta eller en ny miljö. Det är ofta ett högt tempo i arbetet med fysiska arbetsuppgifter som utförs utomhus i alla väder. Du blir en del av en grupp där ni drar nytta av varandras kunskaper och erfarenheter. All rapportering görs digitalt via dator eller smartphone.

Kvalifikationer

Du har trädgårdsutbildning på gymnasienivå eller likvärdig utbildning och har eller har haft praktik eller anställning i trädgårdsmiljöer. Du har en blick för hela utomhusmiljön runt en byggnad, är noggrann och ansvarsfull. Det är viktigt att du trivs med ett högt tempo i arbetet och tycker om att vistas ute. Rörlighet, uthållighet och styrka är en förutsättning för att du ska klara av uppgifterna. För att ni ska nå målen för er grupp krävs både flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du är van vid att hantera digitala verktyg såsom dator och smartphone och har lätt för att lära dig nya system. Körkort för personbil med manuell växellåda är ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Anställningen gäller från 30 mars.
Publicerad
2020-01-20
Ansök senast
2020-02-29

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C34526 - 2020

Dela detta jobb

Trädgårdsarbetare med erfarenhet

Halmstads kommun